Screenshot_2021-07-06_at_16_06_02
Στον τελικό σήκωσε το τρόπαιο ο Σάκης Κατσούλης, αλλά για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι μετά από 6 μήνες και κάτι μέρες το survivor ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή την τηλεθέαση που αρκετές φορές χτύπησε κόκκινο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις της Νielsen η τηλεθέαση του Survivor στον τελικό και κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο του κοινού. Μάλιστα το πρόγραμμα σε αρκετά τέταρτα πέρασε και πάνω του 50% φτάνοντας έως το 56,5% την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος.

Τη βραδιά βέβαια έκλεψε ο αγαπημένος τραγουδιστής Τριαντάφυλλος ο οποίος έσπασε τα ρολόγια, τραγούδησε, φωτογραφήθηκε με τον νικητή και ανέβασε το γιο του πάνω στην πίστα για να τραγουδήσουν μαζί την γνωστή του επιτυχία.



Ο Τριαντάφυλλος ήταν το πρόσωπο της βραδιάς γιατί έκανε και μία αποκάλυψη βόμβα στον χθεσινό τελικό του survivor αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου είχαν ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο παιχνίδι.


Μάλιστα η Ελευθερία Ελευθερίου που την αφορούσε η αποκάλυψη που έκανε χθες ο Τριαντάφυλλος on air μπροστά στις κάμερες, σήμερα το πρωί κλήθηκε να απαντήσει για αυτό το γεγονός.

Η Ελευθερία είπε ότι «δεν είναι εύκολο να μιλήσει για αυτά τα πράγματα, μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι εύκολα» απάντησε για να συνεχίσει λέγοντας ότι «ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος και γενικά τρολάρει και λέει μοναδικά πράγματα. Φυσικά εννοείται πως όχι» απάντησε διαψεύδοντας έτσι ότι υπήρξε συνεύρεση με τον Αλέξη Παππά. Απευθυνόμενη στον τριαντάφυλλο εκμυστηρεύτηκε μπροστά στις κάμερες ότι του είπε «ευτυχώς που εδώ δεν είναι ο Αλέξης Παππάς για να σε βάλει στη θέση σου».


Σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες έκαναν δηλώσεις όμως εμείς θα σταθούμε στην Μαριάννα Ρουμελιώτη που με νύχια και με δόντια στήριξε τον πρώην σύντροφο της Σάκη Κατσούλη ο οποίος και τελικά σήκωσε το τρόπαιο. Λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης η Μαριάννα Ρουμελιώτη έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι είναι ελεύθερη. Φαίνεται πως η πρώην παίκτρια του Survivor χώρισε με τον Γιώργο Λιβάνη για τον οποίον όμως δάκρυσε χθες μιλώντας καλεσμένη στην εκπομπή «love.it» της Ιωάννας Μαλέσκου.
Screenshot_2021-07-06_at_16_13_50

Χαρακτηριστικά είπε ότι «το έπαθλο πήγε στην οικογένεια η φωνή μου έχει κλείσει από τις φωνές. Είμαι το γούρι του. Έτσι φαίνεται» είπε συγκινημένη για τον Σάκη Κατσούλη.

Συνεχίζοντας είπε ότι «είναι αμοιβαία τα αισθήματα, ο ένας στήριξε τον άλλον, ο ένας βοήθησε τον άλλον. Ποια πρόταση γάμου, είπαμε ρε παιδιά είμαι single δεν είμαι σε σχέση. Εννοείται σίγουρα πρέπει να κάνω μία συζήτηση με τον Γιώργο Λιβάνη» είπε στο τέλος η Μαριάννα Ρουμελιώτη. «Εννοείται πως θα μιλήσω με τους γονείς του Σάκη Κατσούλη. Να χαίρονται τον γιο τους είναι ένα εξαιρετικό παιδί».



«Νομίζω η αγάπη είναι πιο δυνατή από τον έρωτα. Είχε happy end. Δεν γίνεται να κρυφτεί τίποτα. Αρχικά τσακωνόμασταν συνέχεια με την Μαριαλένα. Δεν γίνεται να είναι σκηνοθετημένο. Είναι πολύ πιο δύσκολο το Survivor για μια γυναίκα. Ήταν από την πρώτη ημέρα, η μόνη γυναίκα που άντεξε μέχρι το τέλος. Οι ορμόνες χτύπαγαν καμπανάκια. Είναι λογικό να ξεσπάει. Είναι λογικό να κάνω ένα βήμα πίσω, την ήξερα καλά. Την είχα πάντα αγκαλιά όταν έκλαιγε και έκλαιγε συνέχεια.
Screenshot_2021-07-06_at_16_08_55

Νόμιζα ότι χώρισαν πάρα πολλά ζευγάρια μέσα στην καραντίνα. Υπήρχε πολύ ένταση, μεγάλη πίεση. Ήμασταν συνέχεια μαζί. Γενικά υπήρχε μια τριβή. Ήξερα τι θέλει, ήξερε τι θέλω. Δεν ήταν άλλη γυναίκα η πέτρα του σκανδάλου. Με την Χριστίνα υπήρχε ένα φλερτ για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Νομίζω η Μαριαλένα έχει απαντήσει για το αν υπήρχε βία. Δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Ούτε καν. Κάθε χωρισμός όταν ρωτήσεις τον άνδρα ή την γυναίκα, το αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Σε κάθε σχέση. Ως διαφορετικές προσωπικότητες το αντιλαμβάνεσαι αλλιώς» εξομολογήθηκε ο Σάκης Κατσούλης.
Screenshot_2021-07-06_at_16_11_05

«Με την Μαριαλένα δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για τη σχέση μας. Δεν θα δημιουργούσα ποτέ πρόβλημα σε μια κοπέλα που θα είχε σχέση. Δεν θα προσπαθούσα να τη διεκδικήσω. Ακόμη και αν με πονούσε. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Για να υπάρχει μια υγιής σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι πρέπει και οι οικογένειες του ζευγαριού να είναι υγιείς. Δεν είναι απόλυτα λογικό να πει κάτι η μαμά της; Ο μπαμπάς της; Δεν μπορούν όλοι να αντιληφθούν την κατάσταση. Εμείς δεν ξέραμε τι βλέπατε. Ο καθένας βλέπει από διαφορετική οπτική. Υπήρξε και ένας χωρισμός που άφησε πικρίες. Εγώ τα δικαιολογώ όλα. Αυτός είμαι. Όλοι έχουμε την άποψή μας» απάντησε για τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και όσα έχουν ακουστεί για εκείνον.
Screenshot_2021-07-06_at_16_10_50