Ανατρεπτικές συνεργασίες και… απολαυστικά «παντρέµατα» θα δούµε πάνω στην πίστα το φετινό καλοκαίρι, αφού µετά το «πράσινο» φως που έδωσε η κυβέρνηση τα νυχτερινά κέντρα ετοιµάζουν την επαναλειτουργία τους. Οι επιχειρηµατίες ήδη έχουν βάλει µπροστά τις µηχανές και δουλεύουν πυρετωδώς για να διαµορφώσουν τους χώρους για τη σωστή λειτουργία τους, σύµφωνα µε τα υγειονοµικά µέτρα. Εκτός από τις νέες συνεργασίες που ευοδώθηκαν πρόσφατα, υπήρχαν και άλλες που ήταν να γίνουν από την προηγούµενη σεζόν, αλλά µαταιώθηκαν λόγω του κοροναϊού και ήρθε η ώρα πια να πραγµατοποιηθούν.

Ενα από τα µαγαζιά, που άνοιξε τις πύλες τους ξανά το περασμένο Παρασκευοσαββατοκύριακο είναι το «YTON», το οποίο υποδέχθηκε τον απόλυτο πρωταγωνιστή του, τον Νίκο Βέρτη. Μαζί του οι Κρυσταλία, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μορφούλα Ιακωβίδου, Χρήστος Ζώτος, Χάρις Σάββα.

Αν όλα πάνε καλά, σύµφωνα σύµφωνα µε πληροφορίες του «Secret», άλλο ένα νυχτερινό κέντρο που πρόκειται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του είναι το «Romeo», µε επικεφαλής του σχήµατος, όπως και το περασµένο καλοκαίρι, τον Θοδωρή Φέρρη. Στο ίδιο πρόγραµµα πιθανότατα θα δούµε και τους Alcatrash, που γνωρίζουµε καλά µέσα από την εκποµπή του Νίκου Μουτσινά.

Το «Εµπατή North» θα λειτουργήσει ξανά και µάλιστα για πρώτη φορά διαµορφώνει κατάλληλα τον εξωτερικό του χώρο, ώστε να µπορεί ο κόσµος να απολαύσει από κοντά τον Θέµη Αδαµαντίδη. Ο αγαπηµένος καλλιτέχνης θα έχει στο πλευρό του τον ∆ηµήτρη Γιώτη και µαζί θα ξεσηκώσουν το κοινό σε open air µουσικές καλοκαιρινές βραδιές. Παράλληλα, αναµένονται και οι πρεµιέρες ορισµένων εκ των µεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων της πρωτεύουσας, όπως το «Frangelico», µε Σταµάτη Γονίδη και Χρήστο Μενιδιάτη, και το «Posidonio», µε Πάνο Κιάµο.

Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, στο «Fantasia» στην παραλιακή θα δούµε τον Νίκο Οικονοµόπουλο και στο «Teatro» τη Νατάσα Θεοδωρίδου µε τον Γιάννη Πάριο. Η συνεργασία τους είχε ανακοινωθεί τον περασµένο χειµώνα, αλλά τελικά δεν είχε πραγµατοποιηθεί λόγω του lockdown.

Μπροστά οι «μηχάνες» και στην Κύπρο 

Παρά τα περιορισµένα σχέδια για νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα, η Κύπρος φαίνεται πως έχει βάλει γερά µπροστά τις µηχανές για να διασκεδάζει µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ετσι, από τις 2 Ιουλίου και κάθε Σαββατοκύριακο η ∆έσποινα Βανδή εγκαθίσταται στη Λεµεσό, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ΟΝΕ στο νυχτερινό κέντρο «Νότες». Στην Κύπρο θα περάσουν µαζί τα βράδια τους και η Ελλη Κοκκίνου µε τον Λούκα Γιώρκα στο «Θέαµα».

Νυχτερινή διασκέδαση και τον χειμώνα

Αν καταφέρουµε να αντιµετωπίσουµε το τέταρτο κύµα της πανδηµίας τον χειµώνα, που όπως λένε οι ειδικοί «έρχεται», η νυχτερινή διασκέδαση θα ανοίξει για τα καλά και θα υπάρξουν νέα σχήµατα, ενώ θα πραγµατοποιηθούν και οι συνεργασίες που είχαν κλείσει στο παρελθόν. Οπως είναι ήδη γνωστό, ο Αντώνης Ρέµος από την περσινή σεζόν είχε δώσει τα χέρια µε τον Οµιλο Μαροσούλη για να εµφανιστεί στην «Ιερά Οδό» και, καλώς εχόντων των πραγµάτων, αυτό θα συµβεί τον επερχόµενο χειµώνα. Αλλά και ο Γιώργος Σαµπάνης, µετά την επιτυχηµένη συνεργασία που είχε µε τον επιχειρηµατία Κωστή Ματσίκα τη σεζόν 2019-2020 στο «Εναστρον», όπου εµφανιζόταν µαζί του και η Καίτη Γαρµπή, θα συνεχίσει να εµφανίζεται στο συγκεκριµένο µαγαζί.

Τη νέα σεζόν θα δούµε µαζί τη ∆έσποινα Βανδή και την Αννα Βίσση µετά την ιστορική συνύπαρξή τους επί σκηνής στο «J2US» τον περασµένο ∆εκέµβριο, προς έκπληξη των φαν αλλά και όλων των τηλεθεατών. Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι δύο αγαπηµένες καλλιτέχνιδες έδωσαν τα χέρια µε τον επιχειρηµατία Θανάση Παπαγεωργίου για να εµφανιστούν στο «Fever», ενώ παράλληλα θα δηµιουργήσουν και κάτι δισκογραφικά, αφού και οι δύο ανήκουν στο δυναµικό της Panik Records.

Χαµός έγινε τις τελευταίες ηµέρες µε δηµοσιεύµατα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ που αφορούσαν τα επόµενα επαγγελµατικά βήµατα του Τριαντάφυλλου, του οποίου οι µετοχές µετά τη συµµετοχή του στο «Survivor» ανέβηκαν στα ύψη. Πριν από λίγο καιρό, ο Τριαντάφυλλος ανακοίνωσε τη συνεργασία του µε τον Γιάννη Τσακουµάκο και θα εµφανιστεί στο «Estate» µε την Καίτη Γαρµπή και τον ∆ιονύση Σχοινά.

Λίγα µέτρα µακριά, στον ίδιο όµιλο, όπως όλα δείχνουν, θα δούµε να συνυπάρχουν στη σκηνή ο Σάκης Ρουβάς µε τον Γιώργο Μαζωνάκη. Να θυµίσουµε ότι το 2018 οι δύο καλλιτέχνες ήταν να συνεργαστούν στην ίδια πίστα.

Τέλος, ο Βασίλης Καρράς και ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιµάζουν για τον χειµώνα ένα ιδιαίτερο πρόγραµµα για το κοινό της Θεσσαλονίκης και υπόσχονται ανεπανάληπτες βραδιές µοναδικής, αυθεντικής διασκέδασης στο «Fix».