Φωτιά πήρε η Τσουγκριά από καυτές Ελληνίδες που έκαναν ξαφνικά την εμφάνιση τους και μοίρασαν εγκεφαλικά στους λουόμενους! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Έλλη Παπαγγελή, η Ναυσικά Παναγιώτατρου, η Μέγκι Ντρίο και η Ευριδίη Παπαδοπούλου  προσγειώθηκαν με ιδιωτικό ελικόπτερο  στην Τσουγκριά, την καταπράσινη νησίδα απέναντι από τη Σκιάθο!



Οι Ελληνίδες καλλονές  απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα στο La isla Τsougrias το νέο Beach Bar στην Σκιάθο.  Κατά τη διάρκεια της ημέρας έφαγαν και στο εστιατόριο της παραλίας ενώ  αν και ο ήλιος έκαιγε πραγματοποίησαν  και φωτογράφηση καθώς  εκτός από τη  διασκέδαση, βρέθηκαν στη Τσουγκριά  και για επαγγελματικό λόγο. 




Τα κορίτσια έδειχναν να έχουν πολύ καλή διάθεση, μιλούσαν με τον κόσμο και φωτογραφιζόντουσαν ενώ η μεταξύ ρους σχέση ήταν η άψογη. Το «La isla Τsougrias»  αποτελεί ένα άριστων προδιαγραφών all day beach bar – restaurant ,το οποίο έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μόνο μήνες να προσελκύσει τόσο Έλληνες stars, όπως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, όσο και εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο σεΐχης του Κατάρ και πρώην πρωθυπουργός του Εμιράτου Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θάνι, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε με την περίφημη θαλαμηγό του Al Mirqab, ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα mega-yachts ανά την υφήλιο, τον επίγειο παράδεισο των Σποράδων.