Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε η κάμερα του Love it, λίγη ώρα αφότου τελείωσε την εκπομπή της την περασμένη Παρασκευή μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για το φινάλε, την περιπέτεια υγείας της και απέφυγε ευγενικά να απαντήσει σε ό,τι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό της μέλλον για το οποίο ακούγονται πολλά.

«Συγκινήθηκα πολλές φορές και για τους συνεργάτες μου γιατί ήταν κάποια πράγματα που έγιναν στον αέρα, για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο αλλά πάνω απ΄ όλα  από την αγάπη που έχω πάρει από τους συνεργάτες μου γιατί για μένα αυτό είναι  το συστατικό της επιτυχίας. Από άγχη και στεναχώριες έχω πάει να πάθω ζημιά.

Δεν ήταν κάτι σοβαρό αυτό με την περιπέτεια της υγείας μου. Ήταν κάτι που μου βγήκε, το έπαθα δεύτερη φορά και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο, να νοσηλευτώ για να γίνουν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Ευτυχώς οι εξετάσεις μου ήταν καλές γιατί μια ήταν αυτή που με άγχωσε, είμαι καλά, θα πάω διακοπές και θα ξεκουραστώ. Είναι κάποια πράγματα που έχουν συμβεί και με έχουν αγχώσει, κάποια πράγματα που με έχουν αγχώσει, και επαγγελματικά και κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, πιέζομαι μέσα μου και συνειδητοποίησα στο τέλος ότι δεν αξίζει γιατί είναι πολύ πιο σοβαρές οι καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας, δε πρέπει να τα παίρνουμε μέσα μας και να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας.

Είμαι πάρα πολύ καλά γιατί ίσως και επειδή μεγαλώνω, βρίσκω περισσότερο τον εαυτό μου και είναι λογικό, Ένα κορίτσι που ξεκινάει μπορεί να έχει τα ταμπού και τις ανασφάλειές του. Και εγώ έχω και τις ανασφάλειές μου, και τα κόμπλεξ μου. Σε κάποια θέματα είμαι φουλ κομπλεξικιά αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω.

Στην παρούσα φάση δε μπορώ να πω τίποτα για τα επαγγελματικά μου σχέδια. Θέλω λίγο να χαλαρώσω, να ηρεμίσω και ότι είναι να γίνει θα γίνει, έχω και κάποια δικά μου θέματα και θέλω να δω λίγο την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.