Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο Kensho στην Ψαρρού και μίλησε αποκλειστικά στο Mykonos Live TV και την δημοσιογράφο Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Δεν υπήρξε κάποια κόντρα. Συνεργαστήκαμε, δεν ταίριαξαν οι χημείες μας. Υπήρξε ένας διαπληκτισμός μεταξύ μας, αλλά τα βρήκαμε».

Για την συμμετοχή του Ντάφυ στο Survivor δήλωσε ότι «εξεπλάγην όταν μπήκε. Δεν περίμενα να αντέξει τόσο. Αλλά ο χαρακτήρας του άρεσε στο κοινό και τον κράτησε μέσα 5,5 μήνες».

Δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση αν θα πήγαινε εκείνη στο Survivor. «Είμαι τύπος της γυμναστικής και των αθλημάτων. Δεν ξέρω αν θα άντεχα γιατί μου αρέσει πολύ το φαγητό και έχω θέμα με την καθαριότητα. Παρόλ’ αυτά, αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν».

Για την φήμη που κυκλοφορεί ότι ετοιμάζεται το My Style Rocks All Star δήλωσε ότι «έμαθα πως η παραγωγή με θέλει. Θα είναι πολύ ωραίο αν γίνει. Θα συνυπάρξω ξανά με τα κορίτσια, την Αλέξάνδρα, την Ιωάννα και την Δήμητρα. Αν μου γίνει πρόταση θα το σκεφτώ».

Τέλος, αναφορικά με την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας που δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο ανέφερε ότι «δεν μετάνιωσα για την συμπεριφορά μου. Το My Style Rocks είναι δύσκολη υπόθεση. Δεν είναι αυτό που φαίνεται. Θέλει πολλή ενέργεια, πολλά ψυχικά αποθέματα. Έφτασα στο αμήν».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: