Βόλτα στο Ζάππειο έβγαλαν τον junior Κικίλια, ο μπαμπάς Βασίλης Κικίλιας και η μαμά Τζένη Μπαλατσινού. Ο υπουργός και η σύζυγό του καθημερινά βλέπουν την ευτυχία τους να μεγαλώνει στο πρόσωπο του μικρού τους γιου που ήρθε ανήμερα των Χριστουγέννων για να αλλάξει τη ζωή τους.

 Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, βγήκαν οι τρεις τους, μια χαλαρή βόλτα στο Ζάππειο, με τον υπουργό φορώντας βερμούδα, t-shirt και αθλητικά παπούτσια, να έχει πιάσει το καρότσι και να μην αφήνει από τα μάτια του τον μικρούλη, φροντίζοντας πότε να μην πέφτει ο ήλιος πάνω του και πότε να του κάνει γκριμάτσες για να του αποσπά, τι άλλο, χαμόγελα.

 Στο πλευρό του χαλαρή και η μαμά Τζένη, με κάζουαλ ντύσιμο, με φόρμες και αθλητικά, απολάμβανε τη βόλτα και την ευτυχία που μοιράζεται με τον σύζυγό της.

 Είναι από τις σπάνιες στιγμές που το ζευγάρι, μαζί τον γιό τους απολαμβάνουν μια χαλαρή βόλτα καθώς οι υποχρεώσεις του Βασίλη Κικίλια, είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Το ζευγάρι ωστόσο φροντίζει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του και κυρίως με τον junior Κικίλια, που το έχει και μεγαλύτερη ανάγκη.