Τεράστια απήχηση είχε η αγγελία για κοµπάρσους που αφορά την πολυαναµενόµενη ταινία «Barracuda», η οποία θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη, µε πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Mπαντέρας. Σύµφωνα µε όσα δήλωσε στο «Secret» η Λίνα Μυλωνάκη, αν. προϊσταµένη του Αυτοτελούς Τοπικού Γραφείου ∆ιευκόλυνσης Οπτικοακουστικών Παραγωγών (Film Office) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, «µέσα σε µία µέρα έκλεισε το κάστινγκ για τους Ευρωπαίους κοµπάρσους». Το Film Office είχε «βοµβαρδιστεί» από το πρωί της Παρασκευής µε πλήθος τηλεφωνηµάτων και e-mails µε βιογραφικά από άτοµα που ήθελαν να συµµετάσχουν στην παραγωγή της ταινίας και διευκρίνισε ότι έχει απλώς τον ρόλο του διαµεσολαβητή, δηλαδή την προώθηση βιογραφικών στην παραγωγή.

«Μέσα σε 24 ώρες είχαµε πενταπλάσιο αριθµό αιτήσεων. Κλείσαµε το κάστινγκ µε τους Ευρωπαίους σε µία µέρα και συνεχίζουµε µε Ασιάτες, Λατίνους και Αφρικανούς», είπε στο «Secret» η Λίνα Μυλωνάκη.

«Στην πλειοψηφία τους είναι Ελληνες, ενώ αυτό που έχει σηµασία είναι να µοιάζουν φυσιογνωµικά µε τους ανθρώπους των διαφόρων εθνικοτήτων που αναζητούν. Χάρη στο casting call, τους παροτρύνουµε να εγγραφούν στο µητρώο επαγγελµατιών, όπου θα καταγράψουµε τους άµεσα και έµµεσα επαγγελµατίες σε ένα γύρισµα, από τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες µέχρι και τους µεταφορείς. Αυτό το κάνουµε ώστε σε βάθος χρόνου να τους έχουµε διαθέσιµους σε διάφορες παραγωγές», τόνισε η ίδια. Ανάµεσα σε εκείνους που έστειλαν αίτηση ήταν και επαγγελµατίες ηθοποιοί. «Βέβαια, είχαµε πολλές αιτήσεις από επαγγελµατίες ηθοποιούς, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελµατίες κοµπάρσους», εξήγησε η κυρία Μυλωνάκη.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο Ισπανός χολιγουντιανός σταρ θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη τέλη Ιουνίου και λίγες ηµέρες µετά θα ξεκινήσουν τα γυρίσµατα της ταινίας, την οποία σκηνοθετεί ο Ρίτσαρντ Χιουτζ. Ο Αντόνιο Μπαντέρας, η Κέιτ Μπόσγουορθ, 300 ηθοποιοί και συνεργείο, συντελεστές όλων των ειδικοτήτων και 1.000 κοµπάρσοι θα πιάσουν δουλειά στη Θεσσαλονίκη, καθώς όλα είναι έτοιµα για να ξεκινήσουν τα γυρίσµατα της πρώτης χολιγουντιανής παραγωγής της σύγχρονης εποχής για την πόλη.

Τα γυρίσµατα θα γίνουν εξολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή, όπως στο ∆έλτα Αξιού, την Περαία, αλλά και στον χώρο όπου τους επόµενους µήνες θα αρχίσει η κατασκευή των κινηµατογραφικών στούντιο της εταιρείας, στη Θέρµη. Οσο για την παραγωγή, είναι ύψους είκοσι εκατοµµυρίων ευρώ.