Διαφορετικό θα είναι το φετινό καλοκαίρι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik, αφού οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από περίπου δύο χρόνια σχέσης.

Ήταν μέσα Απριλίου, όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να περνάει κρίση στη σχέση του. Τελικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν το χάσμα που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους και έτσι εδώ και λίγο καιρό ζουν χωριστά.


Ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε στα Κουφονήσια, όπου συνάντησε την Έλενα Χριστοπούλου μαζί με τον σύντροφό της, Αποστόλη Κώτση. Η παρουσιάστρια απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα στην Αθήνα.

Από την άλλη, ο Snik πέρασε το τριήμερο στην Αθήνα και έζησε ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τους φίλους του δίπλα στην πισίνα. Μπορεί κάποτε ο επιτυχημένος καλλιτέχνης να χαιρόταν τις βουτιές μαζί με την πρώην σύντροφό του, όμως αυτές οι στιγμές ανήκουν στο παρελθόν.

Δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα στο προφίλ του στο Instagram, ο Snik μας έδωσε μια γεύση από τη νέα καθημερινότητά του.

Δείτε τις φωτογραφίες: