Η Ελεονώρα Μελέτη γιορτάζει την ημέρα του πατέρα καθώς έχει δύο άνδρες στην ζωή της σε αυτόν τον καθοριστικό ρόλο, τόσο τον ίδιο τον πατέρα της, όσο και τον μπαμπά της κορούλας της Θοδωρή Μαροσούλη.

Ειδικότερα η γνωστή παρουσιάστρια, ανέβασε μία κοινή στιγμή με τον μπαμπά της ενώ στην συνέχεια ένα στιγμιότυπο το Θοδωρή Μαροσούλη μαζί με το παιδάκι τους. Κάτω από την ανάρτησή της στο instagram άφησε ένα όμορφο κείμενο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον αυτοδημιούργητο πατέρα της, ο οποίος πάντα στεκόταν δίπλα της σε όλα.

Έπειτα δεν ξέχασε να πει τα καλύτερα για τον Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ τόνισε πως η μικρή τους είναι τυχερή που τον έχει. Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους τους μπαμπάδες αυτού του κόσμου χρόνια πολλά.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Στη πρώτη φωτογραφία είναι ο μπαμπάς μου. Ιδιαίτερος, πανέξυπνος, αυτοδημιούργητος, καλός άνθρωπος, πιστεύω ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Όχι στη τηλεόραση, στα γραπτά μου… «γράφε» μου έλεγε πάντα.έχει απίστευτο χιούμορ, απίστευτο όμως, κ έναν τρόπο σκέψης που νομίζω έχω κληρονομήσει. Ξέρω πως έχω πάρει από εκείνον όλα μου τα ελαττώματα, αλλά τα πήρα γιατί πάνω του τα έβλεπα τέλεια. Είναι ο μπαμπάς μου κ τον αγαπώ έτσι όπως είναι. Μου λέει πάντα την αλήθεια, δεν με έχει καταπιέσει ποτέ, κ έχει περάσει ώρες να με ακούει να του μιλάω για τα προσωπικά μου, σε μια προσπάθεια μου να μάθω πως σκέφτονται οι άντρες. 3 πράγματα μου έλεγε πάντα πως δεν εξαγοράζονται. Η αγάπη ελευθερία κ η αξιοπρέπεια. Αααα, κ η ευγνωμοσύνη.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπετε τον άλλο πατέρα στη ζωή μου. Τον πατέρα της κόρης μου. ένας ενεργός, δραστήριος, τρυφερός πατέρας, που σίγουρα η Αλεξάνδρα μεγαλώνοντας θα έχει όλο κ πιο ψηλά μέσα της. Χρόνια πολλά σε όλους του μπαμπάδες του κόσμου… βιολογικούς, θετούς, ενεργούς, χωρισμένους- ενεργούς, σε όλους εκείνους που τους έδωσε η ζωή με όποιον τρόπο το ρόλο του πατέρα… #daddysgirl #daddyday
View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)