Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Alessia Demetz μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά.

Η νεαρή κοπέλα που για ένα μικρό χρονικό διάστημα υπήρξε σε σχέση με τον ηθοποιό, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν έλαβε το μήνυμα χωρισμού αλλά και αν έχει τελικά ή όχι προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

«Δεν έκλαψα, είναι επιλογή του. Το δέχτηκα. Βασικά δεν ήταν ακριβώς έτσι, το μήνυμα είναι ένα μεγάλο θέμα αλλά πίσω από το μήνυμα υπάρχει ένα άλλο μήνυμα, οπότε το μήνυμά του ήταν μια αντίδραση. Κάτι άλλο.

Ξαφνιάστηκα γιατί ο τρόπος που σκέφτεται είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που εγώ σκέφτομαι. Οπότε η αντίδρασή μου ήταν, “τι στο καλό σκέφτεται;” ξαφνιάστηκα γιατί όλα αυτά τα μηνύματα ήταν πολύ λογικά δεν υπήρχε συναίσθημα. Οπότε όταν κοίταξα το μήνυμα σκέφτηκα ότι αυτό δεν είναι αγάπη. Τι πρέπει να κάνω τώρα…

Πρέπει να απαντήσω κάτι του τύπου, "σήκωσε το αναθεματισμένο τηλέφωνό σου και τηλεφώνησέ μου αν έχεις κάτι να μου πεις" και δεν το έκανε.

Του τηλεφώνησα πολλές φορές και δεν το σήκωσε.

Δεν λες δε σε αγαπώ πια και όλα καλά. Όχι δεν έχω προχωρήσει. Το να γνωρίσεις κάποιον είναι πολύ εύκολο. Τον συναντάς και βλέπεις ότι θέλει να σε εμπιστευτεί, να σε εντυπωσιάσει.

Αλλά όταν τον αφήνεις να φύγει είναι πολύ δύσκολο.

Θέλει χρόνο. Ξέρω ότι ο Αλέξης ζήλεψε αλλά λαμβάνω λουλούδια κάθε εβδομάδα, από τη βασιλική οικογένεια, από τον πατέρα μου, κάθε εβδομάδα λαμβάνω λουλούδια από πολλούς ανθρώπους που συνεργάζομαι, λαμβάνω δώρα. Οπότε δε μπορώ κάθε φορά που λαμβάνω κάτι να πρέπει να μαλώνω».