Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είναι χωρίς αμφιβολία ενθουσιασμένοι με τη γέννηση της κόρης του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Λίλιμπετ «Λίλι» Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ.

Παρότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ μετακόμισαν στην Αμερική, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ θα ανυπομονούν να συναντήσουν το νέο βασιλικό μέλος, τους επόμενους μήνες.

Είναι πολύ πιθανό οι δύο οικογένειες να συναντηθούν σε κάποια γιορτή, όπως σε κάποιον γάμο ή στη βάπτιση των μωρών της Πριγκίπισσας Ευγενίας και της Ζάρα Τιντάλ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η δούκισσα του Κέμπριτζ δήλωσε, πάντως, ότι ανυπομονεί να συναντήσει τη Λίλιμπετ.

«Της εύχομαι τα καλύτερα, ανυπομονώ να τη συναντήσω, διότι δεν την έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής επομένως, ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα», είπε η Κέιτ Μίντλετον σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε σχολείο με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, στο περιθώριο της Συνόδου της G7.

Εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας, υπάρχει κάποια αβεβαιότητα σχετικά με το πότε θα μπορέσουν να ταξιδέψουν ξανά ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν με την κόρη τους Λίλιμπετ και τον μεγαλύτερο γιο τους Άρτσι.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας θα χαρούν ιδιαίτερα να δουν το βασιλικό ζεύγος στο Ηνωμένο Βασίλειο τα Χριστούγεννα ή στην Παρέλαση των Χρωμάτων του επόμενου έτους, σε μία τελετή γεμάτη διασκεδαστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των γενεθλίων της Βασίλισσας.

Η μικρή Λίλιμπετ θα αποτελέσει επίσης το νέο μέλος στα παιχνίδια των μικρών γαλαζοαίματων, με τον Πρίγκιπα Τζορτζ, την Πριγκίπισσα Σαρλότ και τον Πρίγκιπα Λούις.