Μία νοσταλγική αναδρομή στο υπέροχο ταξίδι της στο Los Angeles, στο οποίο και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον Αποστόλη Τότσικα, έκανε η Ρούλα Ρέβη λίγες ημέρες πριν από την 7η επέτειο γάμου τους.

Οι εορτασμοί ήρθαν νωρίτερα με τη γνωστή φωτογράφο να θυμάται κάθε σταθμό τους ταξιδιού, τα γέλια που έριξαν με τον αγαπημένο της και όλες τις όμορφες στιγμές που οδήγησαν στην πιο παραμυθένια στιγμή της ζωής της, να στέκεται νύφη στο πλευρό του εκλεκτού της καρδιάς της στις 26 Ιουνίου του 2014.

«Για έμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μέρες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα . Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπέροχα , τρέλα , φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας, Δημήτρη Γιαννέτο, χορέψαμε πολύ στους δρόμους της Καλιφόρνια, κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των Friends, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε, γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε . Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε, ε; Ναι μωρέ, ας το κάνουμε, ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας! Όμως,  για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας ! Σε αγαπώ πολύ», έγραψε η γνωστή φωτογράφος.