Ξεχάστε τη σεξοβόμβα Τζούλια Αλεξανδράτου! Η νέα της εικόνα δεν έχει καμία σχέση με την εκθαμβωτική γυναίκα του παρελθόντος. Η Τζούλια Αλεξανδράτου αφαίρεσε τελείως το εντυπωσιακό της στήθος, παρουσιάζοντας μία νέα, διαφορετική φιγούρα. Το μοντέλο αποκάλυψε, μέσω ένα story στο Instagram, το διαφορετικό πλέον σώμα της, χωρίς βέβαια να ξεκαθαρίζεται αν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα υγείας ή για κάποια αλλαγή που επιθυμούσε να κάνει πάνω της. Στο αποκαλυπτικό instastory το ίδιο το μοντέλο έγραψε: «New me No tits! (Νέος εαυτός χωρίς στήθος)», αποκαλύπτοντας έτσι πως έχει αφαιρέσει το στήθος της.

Τι είπε στην On Time

Ωστόσο, διευκρινίσεις για το τι ακριβώς έχει κάνει δίνει αποκλειστικά στην «ΟΝ time»: «Η αλλαγή που αποφάσισα να κάνω ήταν καθαρά θέμα αισθητικής. Δεν είχα ποτέ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά το μίκρυνα. Ξεκάθαρα έγινε για αισθητικούς λόγους. Την έκανα στον καλύτερο πλαστικό χειρουργό, στον κ. Πέτρο Δημοβέλη. Έκανα πάρα πολλά χειρουργεία στο στήθος, έβαλα σιλικόνη, έβγαλα σιλικόνη, μετά έκανα ανόρθωση και τώρα το μίκρυνα. Καιρό ήθελα να το κάνω. Θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι είναι για θέμα αισθητικό. Τώρα ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει, έχω συνηθίσει».

Απ’ ό,τι φαίνεται, μετά από αυτήν τη δημοσίευση που έκανε, η Τζούλια Αλεξανδράτου δέχτηκε τσουνάμι από μηνύματα, με την ίδια να αγανακτεί και να δίνει τη δική της απάντηση με το ένα post: «Κάντε μου μια τεράστια χάρη. Ασχοληθείτε με τα δικά σας βυζιά».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζούλια Αλεξανδράτου:


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time