Η Μαρία Μιχαλοπούλου, ήταν το κορίτσι που ηττήθηκε από την Κάτια Δέδε κaι έτσι το όνειρό της για τον τελικό στην Φάρμα δεν πραγματοποιήθηκε.

Το μοντέλο που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από το GNTM, βρέθηκε καλεσμένο στο Πρωϊνό ANT1 και αναφέρθηκε στις δουλειές που έχει κάνει ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έχει δεχτεί bullying«Ντύνομαι με πιο φαρδιά ρούχα γιατί μου σπάνε τα νεύρα όταν σχολιάζουν τα κιλά μου. Μου λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη, ακούω ατάκες «φάει κάτι», «πώς είσαι έτσι;» και τέτοια. Εμένα είναι το ακριβώς αντίθετο αλλά είναι το ίδιο bullying, το ίδιο έντονο. Παρεξηγούμαι, με ενοχλεί. Έχει τύχει γυναίκα στο σούπερ μάρκετ να μου λέει: «Φάει κάτι κοπέλα μου, πώς είσαι έτσι…», είπε η ίδια.

Όσον αφορά στα σημάδια που έχει στα χέρια της και πλέον είναι πολύ εμφανή, αποκάλυψε: «Αυτό που έχω στο χέρι δεν είναι τραυματισμός, είναι αιμαγγείωμα. Μπερδεμένες φλέβες, έτσι γεννήθηκα. Πολλοί μου λένε ότι είναι τατουάζ. Αντιμετωπίζεται αλλά δεν έχω προλάβει ακόμη να το κάνω. Το χέρι μου πρήζεται, συσσωρεύεται το αίμα και δεν λειτουργεί σωστά το κυκλοφορικό. Δεν είναι μεγάλο ζόρι αλλά δεν είναι και λειτουργικό. Τα παιδιά στη Φάρμα με βοήθησαν να μην το κουράζω», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας της ζήτησε συγγνώμη που την ρώτησε, απλά δεν γνώριζε.

Στη συνέχεια, η Μαρία Μιχαλοπούλου δήλωσε για την «Φάρμα»: «Έκανα μπάνιο αρκετές φορές αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τι πρόβαλε το ριάλιτι», αναφερόμενη στην Κυριακή Κατσογρεσάκη, ενώ τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι: «Δεν έχω σχέση. Δεν με φλερτάρουν, ίσως φοβούνται τον μπαμπά μου».