Πριν καλά καλά εμφανιστεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενημέρωσε τους followers της πως... guest star θα ήταν ο Μάριο Χεζόνια! Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ιωάννα Μαλέσκου, που με αυτόν τον τρόπο κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ώστε να μείνουν συντονισμένοι στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «The 2night Show». Η παρουσιάστρια, που μαγνήτισε τα βλέμματα μέσα στη ροζ σέξι τουαλέτα με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, δεν τους απογοήτευσε, αφού μπορεί να μην παραδέχτηκε άμεσα τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, όμως άφησε πολλά υπονοούμενα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, αφού στο πρόσωπό της οι φίλοι της ομάδας βλέπουν ακόμα έναν λόγο προκειμένου ο «Super Mario» να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ. Είναι γνωστό δε ότι ο Κροάτης μπασκετμπολίστας είχε γοητευτεί από την παρουσιάστρια, φτάνοντας στο σημείο να της στείλει.. λουλούδια. «Είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο απόκτημα. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να μείνει. Συνεχίζουν να μου στέλνουν οπαδοί μηνύματα ... είναι ένα σεμνό και πολύ καλό παιδί, είναι πολύ ωραίο πλάσμα» είπε γελώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος προσπαθούσε να μάθει περισσότερα!

Δεν επιβεβαιώνει, δεν διαψεύδει

«Δεν θα σου επιβεβαιώσω, ούτε θα σου διαψεύσω κάτι» ήταν η απάντησή της, όμως ο «Άρνι» ως έμπειρος πήρε την απάντηση που ήθελε ρωτώντας την κάτι άλλο... «Μαγειρεύεις;». Η Ιωάννα απάντησε πως μαγειρεύει -και καλά μάλιστα-, αλλά όχι αυτήν την περίοδο. Και τότε ο Γρηγόρης μπήκε δυναμικά ξανά στο παιχνίδι λέγοντας: «Μα τώρα δεν θα έπρεπε να μαγειρεύεις, να περιποιείσαι τον άλλον;», για να του πει όλο νάζι: «Με περιποιούνται εκείνοι...»!

Αν και το βράδυ της Τρίτης μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών η Ιωάννα και η σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια, το μεσημέρι της Τετάρτης ένας άλλος άντρας τράβηξε τα... βλέμματα. Καλεσμένος της ήταν ο Τζέιμς Καφετζής από το «Survivor», που της τα είχε... μαζεμένα. Ο νεαρός Ροδίτης είχε ενημερωθεί από τους δικούς του για όσα ειπώθηκαν στο «Love It» κατά τη διάρκεια που εκείνος ήταν στον Άγιο Δομίνικο και δήλωσε την απογοήτευσή του και την ενόχλησή του. Αφού προσπάθησαν όλοι να του εξηγήσουν πως τους αδικεί, η Ιωάννα πήρε το λόγο: «Αισθάνομαι ότι είσαι άδικος και λάθος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά επειδή βλέπω ότι κοιτάς το ρολόι σου ή κοιτάς την ώρα για να φύγεις, θέλω να σου πω ότι με στενοχώρησες πάρα πολύ, είπε, με τον Τζέιμς να σηκώνεται αμέσως και να περνά μπροστά από τις κάμερες μη μπορώντας να κάνει άλλη υπομονή.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time