Ερωτευμένος φέρεται να είναι ο Μπραντ Πιτ με την εξωτικής ομορφιάς 36χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό Άντρα Ντέι. Οι δυο τους συναντήθηκαν στα Όσκαρ και o 57χρονος ηθοποιός φέρεται να την «έβαλε στο μάτι» και «πιάστηκε στα πράσα» να τη φλερτάρει στα παρασκήνια σύμφωνα με την «Daily Mail». «Η Άντρα ήταν στο ραντάρ του Μπραντ εδώ και καιρό» και «μαγεύτηκε όταν την είδε στην τελετή των βραβείων στο Λος Άντζελες.

Φλέρταραν στα παρασκήνια και αντάλλαξαν και τηλεφωνικούς αριθμούς.

Μπορεί να ήταν κάτι επαγγελματικό», αλλά κάποιοι «φίλοι του Μπραντ ήδη συζητούσαν πως οι δυο τους θα ήταν ένα τέλειο ζευγάρι» συνέχισε η πηγή. Και γιατί όχι, αφού μια πληγή φαίνεται πως έκλεισε για τον Πιτ με το τέλος της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγο Αντζελίνα Τζολί για την κηδεμονία των παιδιών τους που αποφάσισε ο δικαστής. Η Άντρα Ντέι βγήκε στο προσκήνιο το 2015 με το άλμπουμ της «Cheers To The Fall», αλλά έγινε ευρύτερα γνωστή ως ηθοποιός, ιδιαίτερα όταν ενσάρκωσε τη θρυλική τραγουδίστρια της jazz Μπίλι Χόλιντεϊ στην ταινία «The United States Vs. Billie Holiday», κερδίζοντας μία Χρυσή Σφαίρα και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Για χάρη του ρόλου η 36χρονη άρχισε να πίνει «τόνους» τζιν, κάτι που όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξή της «ήταν ένα από τα πιο ανθυγιεινά πράγματα που έκανα ποτέ, αν και η κατάχρηση αυτή με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα τη Χόλιντεϊ».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time