Η Ιρίνα Σάικ έχει ένα πολύ όμορφο και γυμνασμένο σώμα που δεν φοβάται να το δείξει. Αυτό έκανε και χθες καθώς δημοσίευσε μια σειρά από αποκαλυπτικές selfie στον λογαριασμό της στο Instagram.

H Ρωσίδα καλλονή φωτογραφήθηκε με εντυπωσιακό μούρο μπικίνι δείχνοντας μεταξύ άλλων στους διαδικτυακούς της φίλους το σώμα της.

H Ιρίνα μάλιστα αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα: «Δεν είμαι τόσο καλή, όσο στις λήψεις».

Οι selfies του μοντέλου έρχονται την ώρα που οι φήμες θέλουν τη Ρωσίδα καλλονή και τον Αμερικανό ράπερ Κάνιε Γουέστνα είναι το ζευγάρι.

Οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ξένα μέσα έγραφαν ότι η Ιρίνα Σάικ και η Κάνιε Γουέστ είχαν βγει ραντεβού.


Άλλωστε, όπως σημειώνει σχετικά και η «Mirror», οι δύο τους έχουν ένα παρελθόν αφού ο Κάνιε την γνώρισε σε ένα από τα βιντεοκλίπ του το 2010.

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες λοιπόν, ήρθε και η απάντηση από άτομα του κοντινού περιβάλλοντος του ράπερ, η οποία αναφέρει ότι: «Ο Κάνιε Γουέστ βγαίνει μυστικά με την Iρίνα Σάικ», ενώ μια άλλη πηγή σημειώνει ότι «δεν νομίζω το ότι “βγαίνουν” είναι η σωστή λέξη, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον από τις δυο πλευρές».