Για άλλη μια φορά η Μαριάννα Βαρδινογιάννη κάνει τη διαφορά. Η πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρόεδρος του Συλλόγου «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ» χθες έκλεψε τις εντυπώσεις των φωτογράφων, αφού ήταν η πιο καλοντυμένη στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κορυφαίος Έλληνας διεθνούς φήμης σχεδιαστής, Απόστολος Μητρόπουλος σχολιάζει εμφάνιση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη «η εμφάνισή της κυρίας Βαρδινογιάννη ήταν η πιο συγκλονιστική. Επέλεξε να φορέσει την πιο ωραία απόχρωση που υπάρχει του μπλε χρώματος σε ρούχο.

Μητροπουλος

Είναι πολύ ωραίο που η μάσκα είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα με το ρούχο και είναι πάρα πολύ μοντέρνο που επέλεξε μια τσάντα φάκελο με μεταλλικές λεπτομέρειες σε πιο σκούρο χρώμα από το ρούχο και συνδύασε πολύ ωραία τα σκουλαρίκια με το κολιέ. Το συγκεκριμένο πέδιλο είναι το κατάλληλο να φορεθεί με παντελόνι καμπάνα γιατί κάνει σύγχρονο και όχι ‘70ς.

Μαριαννα_Βαρδινογιαννη__2_κ


Πέρα από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της, το όνομά της και παρουσία της είναι συνδεδεμένο με την φιλανθρωπία και το σπουδαίο έργο που κάνει στη χώρα μας».

Δείτε εικόνες