Ο Παύλος Χάππιλος μπορεί να μη νίκησε το MasterChef αλλά σίγουρα έχει κερδίσει τον σεβασμό του τηλεοπτικού κοινού.

Ο μάγειρας συγκίνησε αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι με τις εξομολογήσεις του για τη διαφορετικότητα και αγαπήθηκε όσο κανένας από τους τηλεθεατές.

Σήμερα βρέθηκε ξανά στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», με την Κατερίνα Καραβάτου να είναι πολύ συγκινημένη για όλα όσα έχει ακούσει από εκείνον.

Ο Παύλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν ήξερα πως θα ανταποκριθεί το κοινό, οπότε χαίρομαι που έδειξα ένα άλλο πρόσωπο. Ό,τι είπα, τα είπα επειδή τα ένιωθα και τα νιώθω επειδή έχω φίλους.

Είμαι πολύ τυχερός που έχω γονείς που με αγαπάνε και με στηρίζουν. Ήμουν δύσκολο παιδί, ήμουν ξεροκέφαλος, δεν ήμουν εύκολο παιδί. Μη με βλέπετε τώρα.

Ξέρω άλλα παιδιά που δεν μιλούν καν με τους γονείς τους, το οποίο είναι πολύ δύσκολο πράγμα σαν γκέι άνθρωπος να το αντέξεις.

Ήθελα πολύ να το πω αυτό, γιατί καταλαβαίνω ότι οι γονείς έρχονται από ένα μέρος αγάπης και θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους, αλλά δεν χρειάζεται πάντα αυτό. Όλοι βρίσκουμε τον δρόμο μας.

Ήμουν συνειδητοποιημένος για τη σεξουαλική μου ταυτότητα από πολύ μικρή ηλικία, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να το κρύψω, ότι ήταν ταμπού.

Δεν μπορούσα να πω ψέματα, ειδικά στη μαμά μου. Η μητέρα μου τα έπιανε κατευθείαν. Κάπως δεν τους έδωσαν επιλογή, ήταν εγωιστικό που τους είπα ότι εγώ αυτός είμαι και δεν με νοιάζει τι θα πείτε. Αλλά προχωρήσαμε και είμαστε πολύ καλά».