Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποδείξει πως ό,τι έχει να πει το λέει έξω από τα δόντια, ακόμα κι αν πρόκειται για προσωπικά της θέματα, ενώ δεν διστάζει να τοποθετηθεί δημόσια, παρότι μπορεί σε κάποιους να μην είναι αρεστή, ακόμα κι αν δεχτεί κριτική.

Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε!» είναι ιδιαίτερα δραστήρια και στο Twitter, όπου το τελευταίο διάστημα δέχεται από ένα συγκεκριμένο προφίλ πικρόχολα σχόλια που φθάνουν στα όρια της προσβολής αλλά και της εμμονής μαζί της. Γεγονός που ανησύχησε την παρουσιάστρια αλλά και τους δικούς της. Το τελευταίο σχόλιο που δέχτηκε άφηνε να εννοηθεί ότι έχει χωρίσει από το σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, και γι’ αυτό -δήθεν- αναρτά μαζί του φωτογραφίες από πέρυσι. Η Κατερίνα έσπευσε να απαντήσει στο προφίλ, αποκαλύπτοντας ότι έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς πρόκειται για γυναίκα με εμμονές μαζί της και όπως αποκάλυψε χρησιμοποιεί ψεύτικο προφίλ για να της επιτίθεται.

«Εσύ Καινούργιου τα έχεις ακόμα με το αγόρι σου; Άσε τη Μαριαλένα. Περσινές φώτος βλέπουμε συνεχώς» της έγραψε, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Έχω πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού κι έχω μάθει ποια είσαι... εσύ με το ψεύτικο... εμμονικό account!».