Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ

Striantou7@gmail.com

 

Μεγάλες πόρτες άνοιξε το Big Brother στην Ραμόνα αφού  η δουλειά της πάει από το καλό στο καλύτερο. Πριν από λίγες μέρες η  μελαχρινή καλλονή ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το νέο video clip των Rec «Blockaro » που κυκλοφορησε  τη περασμένη Τρίτη, με την ίδια να πρωταγωνιστεί σε ένα love story με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Άρη Λουμάκη.  Εκείνος,  βάση σεναρίου, τη γνωρίζει όταν του ζητά να της «χτυπήσει» ένα τατουάζ και από εκεί αρχίζουν όλα.
Η ίδια ήταν άψογή στη συνεργασία της, λάτρεψε το τραγούδι από τη πρώτη στιγμή ενώ οι 
Rec έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και γοητευμένοι μαζί της.



Το Blockάρω  ακούστηκε για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες στον Πειραιά και στο Γκάζι, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι λήψεις υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Κωνσταντινίδη. Η καλλονή που έχει καταγωγή από τη Ρουμανία, αργάζεται ως 
Beauty Artist στην Ελλάδα και ως φωτομοντέλο ενώ έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη Ρουμανία. Σε μικρότερη ηλικία ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και ήταν στους 10 καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του Big Brother άφησε το δικό της στίγμα ενώ όταν αποχώρησε δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα στήριξης!


Η Ραμόνα νιώθει πως «κέρδισε» από το παιχνίδι αφού η δουλειά της  αυξήθηκε κατά πολύ και η ίδια είναι περιζήτητη «Με βοήθησε πολύ στη δουλειά μου το 
Big Brother» δηλώνει στο Secret και μιλά για τη συνεργασία της με τους Rec «ήταν υπέροχη εμπειρία και λάτρεψα το τραγούδι από την πρώτη στιγμή» καταλήγει.