Την γνωρίσαμε μέσα από το δεύτερο GNTM του Star, στο οποίο και κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος, όπου και μοιράστηκε την πρώτη θέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο η οποία τη φετινή σεζόν συμμετείχε στο Survivor 4.

Το πρωί της Τρίτης το γνωστό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην «Φωλιά των Κουκου». Η Κάτια μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα όσα ετοιμάζει από εδώ και πέρα.

Μάλιστα εδώ και καιρό, είχε γίνει γνωστή η συμμετοχή της στο νέο κύκλο της κινηματογραφικής ταινίας Bachelor ο οποίος και ετοιμάζεται πυρετωδώς με όλους τους πρωταγωνιστές. Η έκπληξη ωστόσο ήρθε από την Κάτια όταν αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως από την επόμενη σεζόν ενδέχεται να τη δούμε ξανά στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα σε τηλεοπτική σειρά, όπου και θα έχει τον δικό της ρόλο.


Η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει την Κάτια για την προσωπική της ζωής αλλά και το εάν σκέφτεται σύντομα τον γάμο με τον σύντροφό της... «Όχι δεν παντρεύομαι, είμαι η Κάτια και είμαι καλά» απάντησε δίνοντας τέλος στις φήμες.