O Μπεν Αφλεκ θέλει να χάσει τα περιττά κιλά ακολουθώντας την αγαπημένη του.

Για να διατηρήσει την σιλουέτα της η 51χρονη Λόπεζ προσέχει την διατροφή και είναι φαν της γυμναστικής.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο, αφού όπου πάει η Τζένιφερ την ακολουθεί και ο Μπεν.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «New York Post», το ζευγάρι που επανενώθηκε μετά από 17 χρόνια από τον χωρισμό τους, πήγαν χτες το απόγευμα σε γυμναστήριο του Μαϊάμι.

Η Τζένιφερ φορούσε μωβ κολάν και λευκό κοντό μπλουζάκι, ενώ είχε τα μαλλιά της κότσο. Δημοσίευμα του «Page Six», αναφέρει ότι οι δύο ερωτευμένοι έκαναν γυμναστική με διαφορετικούς προπονητές.

Η Τζένιφερ γυμνάζεται πέντε ή έξι ημέρες την εβδομάδα στο γυμναστήριο «Anatomy» του Μαϊάμι και κάνει σκληρή προπόνηση.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που την βλέπουν να γυμνάζεται σκληρά και προσπαθούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, κυρίως αυτές που έχουν τα μισά της χρόνια. Ακόμη και ο αγαπημένος της, για χάρη της, έβαλε στην άκρη τα αγαπημένη του ντόνατς για να αθληθεί.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γυμναστήριο που ήταν και το διάσημο ζεύγος, διαπίστωσαν ότι ήταν πολλοί τρυφεροί μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «intouchweekly», αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι Μπεν και Τζένιφερ αντάλλασσαν φιλιά στα διαλείμματα των ασκήσεων.

Ο 48χρονος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ έφθασε στο Μαϊάμι την Κυριακή για να συναντήσει την Λατίνα τραγουδίστρια, ενώ βγαίνοντας από το αεροδρόμιο φορούσε καπέλο τζόκεϊ και γυαλιά για να περάσει απαρατήρητος.

Ωστόσο, δεν τα κατάφερε καθώς ο φακός του ιστότοπου «ΤΜΖ» τον εντόπισε και δημοσίευσε τις φωτογραφίες.