Το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή στη διεθνή μουσική σκηνή, η Karol G, εντυπωσίασε χθες στο Red Carpet της τελετής των Billboard Awards 2021 στο Λος Άντζελες, φορώντας μια showstopping δημιουργία υψηλής ραπτικής Celia Kritharioti. Η εμφάνιση που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, έκανε τις διεθνείς Vogue και τα Μέσα να μιλούν για την καταξιωμένη Ελληνίδα Fashion Designer Σίλια Κριθαριώτη.

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια από την Κολομβία με τα δισεκατομμύρια views στο Youtube και τις συνεργασίες με rap icons όπως η Nicki Minaj, κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο βραβείο “Latin Female Artist of the Year”.

Το custom-made φόρεμα δημιουργήθηκε έπειτα από προσωπική επιθυμία της διεθνούς σούπερ σταρ να φορέσει Celia Kritharioti στη βραδιά των Billboard Awards. Το φανταχτερό look με την ελαφριά διαφάνεια αγκάλιαζε το σώμα της ερμηνεύτριας, αναδεικνύοντας εξαιρετικά την juicy σιλουέτα της. Παράλληλα, το δίχτυ από κρύσταλλα τεσσάρων διαφορετικών τόνων, συνέθεσε μια light-blue απόχρωση, κάνοντας το απόλυτο match με το pop χρώμα των μαλλιών της.

thumbnail_Με_δημιουργια_Celia_Kritharioti_Karol_G_photo_4
Με_δημιουργια_Celia_Kritharioti_Karol_G_photo_3

Δεν είναι η πρώτη φορά που κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας προτιμούν τον οίκο Celia Kritharioti, όπως οι Jennifer Lopez, Rita Ora, Pixie Lott, Nicole Scherzinger, Katy Perry αλλά και η Britney Spears.