Ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη μπορεί να γνωρίστηκαν και να έγιναν φίλοι μέσα στο Survivor, όμως και μετά το τέλος αυτού οι τρεις τους παραμένουν αχώριστοι.

Με αφορμή την επιστροφή του 26χρονου αγρότη στα πάτρια εδάφη, ο James Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη ταξίδεψαν από τη Ρόδο στο Ζευγολατιό, ώστε να τον υποδεχθούν μαζί με τους συγχωριανούς του.

Όσο βρίσκονταν στο παιχνίδι, ο Νίκος Μπάρτζης έλεγε ξανά και ξανά στους φίλους του, ότι η μητέρα του φτιάχνει το καλύτερο γαλακτομπούρεκο που έχουν δοκιμάσει ποτέ.

Μετά από μήνες αναμονής, λοιπόν, ο James Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη έφαγαν το γαλακτομπούρεκο που τους είχε υποσχεθεί ο Νίκος Μπάρτζης.

Την αποκάλυψη έκανε ο James Καφετζής, δημοσιεύοντας στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με τον Νίκο Μπάρτζη κρατώντας στα χέρια του το ταψί με το γαλακτομπούρεκο.

«Εγώ για το γαλακτομπούρεκο ήρθα πάντως @nikos_bartzis» σχολίασε ο James Καφετζής στη λεζάντα της ανάρτησής του.


Οι τρεις τους αποφάσισαν να γυρίσουν ένα χιουμοριστικό tik tok βίντεο με τον αποχαιρετισμό του Νίκου Μπάρτζη στον Αλέξη Παππά.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι δύο πλευρές είχαν έρθει πολλές φορές σε ρήξη και έτσι η κόντρα συνεχίζεται με τρολάρισμα.

@jamie.kaf

💙 🦁 🦁 🦁 💙 @amiyiamireal @nikosbartzis

♬ πρωτότυπος ήχος - Survivor Greece