Η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι απέκτησαν το πρώτο τους παιδί πριν από τρεις μήνες, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαϊωάννου. Η 42χρονη πολιτικός έφερε στον κόσμο τον Φεβρουάριο ένα κοριτσάκι, ωστόσο κράτησε το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, η μόνιμη στέγη του ζευγαριού είναι στην Αθήνα, όπου ζει και η αδελφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα, με την οικογένειά της

Ο δεσμός με τον Φραντσέσκο

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ διατηρεί τα τελευταία δύο χρόνια δεσμό με τον Ιταλό Φραντσέσκο Τζόρτζι, αλλά οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις Βρυξέλλες, όπου ο 33χρονος εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Η Εύα Καϊλή είχε μιλήσει πριν από περίπου έναν χρόνο στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τη μητρότητα λέγοντας με νόημα «Άργησα αλλά πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος γιατί όντως είδα ότι είναι κάτι όμορφο που αλλάζει τη ζωή σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τη διακόπτεις», ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού είχε εξομολογηθεί: «Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία».

Η Εύα Καϊλή είναι πολύ ευτυχισμένη, καθώς οι είναι φουλ ερωτευμένοι με τον Φραντσέσκο. Οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι παρά τα 9 χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά. Ο 34χρονος άντρας που κατάγεται από την Ιταλία γνωρίστηκε με την Εύα Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πριν από 3 χρόνια. Η Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ είχε μιλήσει για την σχέση της σε συνέντευξής της στα Παραπολιτικά και στην Σάσα Σταμάτη. «Είμαι σε μια σχέση που θα με κάνει ευτυχισμένη και δημιουργική, χωρίς να χρειάζεται προσπάθεια, ούτε επισημοποίηση» είχε ξακαθαρίσει. Είχε δηλώσει πως θαυμάζει τον σύντροφό της, γιατί ως Ιταλός λατρεύει την Ελλάδα, την ιστορία της, τον πολιτισμό της, τη θάλασσα και τη μεσογειακή ζεστασιά.

Οι δυο τους κυκλοφορούν μαζί σε νεανικά στέκια και γειτονιές που συχνάζουν οι εργαζόμενοι του ευρωκοινοβουλίου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν αποδράσεις στην πατρίδα του Φραντσέσκο, την Ιταλία. Το 2018 ο Ιταλός σύντροφος της Εύας είχε ανεβάσει φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα από Κουφονήσια και Μήλο.