Από την εκρηκτική συνέντευξη που παραχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι στην «πάπισσα» της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρει εξιστορώντας τον γολγοθά που βίωσε μετά την απώλεια της μητέρας του, ο φακός αποκαλύπτει το εσωτερικό της πολυτελούς βίλας, αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου βρήκαν καταφύγιο οι «αντάρτες των βρετανικών Ανακτόρων» στην Καλιφόρνια και η βρετανική dailymail δεν έχασε την ευκαιρία να το επισημάνει.

Με το Megxit, το ζεύγος Σάσσεξ έκοψε τον «ομφάλιο λώρο» με την βρετανική βασιλική οικογένεια αποχωρώντας από το Μπάκιγχαμ με προορισμό τις ΗΠΑ. Ο «παράδεισος» του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, διαθέτει και του πουλιού το γάλα αποπνέοντας ηρεμία και γαλήνη. Διαθέτει μεταξύ άλλων ένα αίθριο που φαίνεται ότι το ζευγάρι δεν το χαίρεται και πολύ, ένα τεράστιο τζάκι ενώ το η διακόσμηση έχει πολλές μινιμαλιστικές πινελιές.

Ο 36χρονος Χάρι, η 39χρονη εγκυμονούσα σύζυγός του Μέγκαν και ο μικρός Άρτσι ζουν σ΄ένα αρχοντικό που διαθέτει μεταξύ άλλων εννέα υπνοδωμάτια και 16 μπάνια. Το οίκημα διαθέτει μεγάλα παράθυρα με σκούρα ξύλινα κουφώματα ενώ σ΄ένα από τα σαλόνια, δεσπόζει το απαλό γκρίζο χρώμα, μία καλή επιλογή καθώς το ζευγάρι έχει δύο σκυλιά που μπαινοβγαίνουν στο σπίτι, τον δίχρονο Άρτσι ενώ αναμένουν και την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας σε λίγους μήνες.



Η έπαυλη που στης Σάντα Μπάρμπαρα

Η πολυτελής έπαυλη που βρίσκεται στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα είναι μία περιοχή που κατοικούν πολλές διάσημες προσωπικότητες. Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, στο αίθριο όπου απεικονίζεται στις φωτογραφίες, δεν υπάρχουν έπιπλα κήπου, πράγμα που σημαίνει ότι ο χώρος αυτός δεν χρησιμοποιείται από το ζευγάρι για να διασκεδάσει ή να χαλαρώσει στον ήλιο.

Στο εσωτερικό του δωματίου όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη - βόμβα , το γυαλιστερό ξύλινο πάτωμα ήταν στολισμένο μ' ένα μεγάλο μπεζ χαλί, ενώ ο Χάρι και η Όπρα κάθονταν αναπαυτικά σε δερμάτινες πολυθρόνες στο χρώμα της κρέμας.

Το τζάκι που φαίνεται είναι λευκό και το κάτω μέρος του είναι φτιαγμένο από κόκκινο τούβλο.Όπως και το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού τους, οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε ιβουάρ χρώμα.

Από ένα παράθυρο του σπιτιού κρέμονται βελούδινες κουρτίνες σε γκρι χρώμα. Το στιλ της διακόσμησης της βίλας είναι αρκετά μοντέρνο και κομψό, σε ουδέτερο χρώμα...

«Ένα δωμάτιο μπορεί να σας πει πολλά για την προσωπικότητα κάποιου. Ο ουδέτερος, ευάερος χώρος που έχει το σπίτι τους θα μπορούσε να σημαίνει μια αίσθηση ελευθερίας και την ικανότητα να ανακτήσουν τον έλεγχο στη ζωή τους», υποστηρίζουν ορισμένοι διακοσμητές.

Ωστόσο, ο Κέιν Χάγκς, ειδικός στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων επισημαίνει ότι ο το παλάτι των Σάσσεξ δείχνει ότι το ζευγάρι αγαπά τη φύση. «Η ενσωμάτωση διαφόρων φυτών και τα μεγάλα παράθυρα που αφήνουν να λουστεί ο χώρος με το φυσικό φως δημιουργούν μια αίσθηση ελευθερίας και έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής. Οι λευκοί τοίχοι και τα έπιπλα συνάδουν με το καθαρό και κομψό στιλ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ»...

 «Το ζευγάρι προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ευτυχισμένο σπίτι με θετική ατμόσφαιρα. Είναι τόσο προφανές ότι θέλει να δημιουργήσει ένα ζεστό σπίτι αποπνέοντας θετική ατμόσφαιρα σε όλους όσους μπαίνουν σε αυτό», προσθέτει. Το εσωτερικό της βίλας είναι γεμάτο από δέντρα φίκου, τα οποία αφυπνίζουν την συλλογική μνήμη ότι- δηλαδή ανήκουμε ο ένας στον άλλο, καθώς και εμπνέουν να μοιραστούμε τη δημιουργική μας ενέργεια και τις επιθυμίες, σύμφωνα με τους ειδικούς.