Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και η γνωστή ηθοποιός, λίγο μετά το άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό, έσπευσαν να ετοιμάσουν τις αποσκευές τους και να επισκεφτούν ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της χώρας μας.

Τόσο ο Κωστής Μαραβέγιας όσο και η Τόνια Σωτηροπούλου δηλώνουν λάτρεις των ταξιδιών, μιας και πριν από την πανδημία του κοροναϊού, διοργάνωναν εκδρομές κάθε μήνα, είτε μόνοι, είτε μαζί με φίλους.

Μετά από ένα εξάμηνο απαγόρευσης των μετακινήσεων, μια απόδραση στη Σαντορίνη αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα στο κυκλαδίτικο νησί και φαίνεται να το απολαμβάνουν.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ηθοποιός θέλησε να δώσει στους φίλους της που την ακολουθούν στο Instagram μια γεύση από το ταξίδι τους, δημοσιεύοντας ορισμένες φωτογραφίες από την παραμονή τους στο όμορφο νησί.