Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
1-kafetzis-rodos
Lifestyle

Σκληρή κριτική Μικρούτσικου στη φιέστα για τον Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο (Βίντεο)

Στη Ρόδο επέστρεψε σαν νικητής ο Τζέιμς Καφετζής και τον υποδέχθηκαν σαν αρχηγό κράτους και κάτι παραπάνω.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεσπάθωσε, το πρωί της Δευτέρας, στο «Ευτυχείτε» του OPEN. Αφορμή στάθηκαν βεβαίως τα πλάνα από την υποδοχή του πρώην παίκτη του Survivor στο νησί των Ιπποτών.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την σχετική προβολή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου πως «είναι κεντρικό θέμα για μένα και πρέπει να κάνω μια παρατήρηση πριν κάνουμε οποιαδήποτε κουβέντα.

Εάν αυτά τα πλάνα κρατηθούν σε μελλοντικές κοινωνίες και ένας ιστορικός του παρελθόντος τα δει για την Ελλάδα του 2021 και του πεις πως είναι η Ελλάδα της ανεργίας, της φτώχειας, κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, μετά από ένα lockdown, η Ελλάδα που έχει περάσει μνημόνια, θα πει τότε ότι είναι ανιστόρητος.

Διότι αυτά τα πλάνα δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα. Θέλω να πω, λοιπόν, ότι εδώ αποδεικνύεται η μεγάλη δύναμη της τηλεόρασης που ξέρει να πετάει την μπάλα έξω για καθυστέρηση και, ενώ τραβάμε χιλιάδες προβλήματα, να μας κάνει σημαντικό και κεντρικό κάτι το οποίο είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Όλα αυτά τα λέω με βαθιά εκτίμηση στον Τζέιμς που τον θεωρώ νικητή, έχει την αγάπη μας, έχει την εκτίμηση μας αλλά μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια και νομίσουμε ότι όλα είναι λυμένα.

Τι ωραία και τι καλά και ενθουσιασμένη η νεολαία λέει «αού, αού, αού»! Αυτό είναι ένα φάουλ, όχι των παιδιών, και αδυναμία της τηλεόρασης που το παίρνει και το κάνει κεντρικό θέμα».

«Μας πετάει έτσι μέσα στη λήθη των υπαρκτών προβλημάτων» πρόσθεσε με ένταση ο παρουσιαστής. «Εάν δεν υπήρχε η πανδημία, θα υπήρχε η ίδια ένταση υπό τον όρο ότι θα είχε αυτή την επιτυχία αυτό το σόου. Αλλά, εάν δεν είχαμε φάει τέτοια πίεση, θα είχε τόση επιτυχία;».

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν: