Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος και η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη συναντήθηκαν στο Survivor και η σχέση τους από τότε έχει πολλές διακυμάνσεις με δηλώσεις εκατέρωθεν.

Οι δυο τους μετά την αποχώρησή τους από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχαν αποκαλύψει δημόσια ότι δεν επικοινώνησαν μετά το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι έχουν κοινούς φίλους, οι δυο τους όμως δεν μιλιούνται.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε μαζί με τους πρώην συμπαίκτες της. Ανάμεσα, λοιπόν, σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν οι δύο πρώην φίλοι.

Ο Περικλής Κονδυλάτος επέλεξε να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση στην σελίδα του στο Instagram. Μια ανάρτηση γεμάτη Survivor και υπονοούμενα.

Ειδικότερα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα ξεχωριστό reunion που είχε με συμπαίκτες του από το Survivor. Ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Ανθή Σαλαγκούδη.

Εκείνο, όμως, που προκάλεσε σημαντική εντύπωση στους περισσότερους φίλους που τον ακολουθούν ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την φωτογραφία την οποία και δημοσίευσε.

«Και παίζω θέατρο, με όλους θέατρο, λέω πως σε ξέχασα και αδιαφορώ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.