Φαίνεται ότι ξεκίνησε μια νέα τηλεοπτική κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Ιωάννας Μαλεσκού. Η παροσουσίαστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» και οι συνεργάτες της είναι ενοχλημένοι με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love It, με αφορμή τις δηλώσεις του  πρώην παίκτης του Survivor Παύλου Γαλακτερού που έδειξαν από τη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίσταζε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής του Open ότι: «Μας κράζουν στο Love it;»! και πρόσθεσε ότι ο κόσμος της στέλνει μηνύματα ενημερώνοντάς την πως στο Love it ακούγονται «καρφιά» για την δική της εκπομπή.

Ειδικότερα η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε φανερά ενοχλημένη:

«Εγώ συμπαθώ και την Ιωάννα πάρα πολύ και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το Love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντα λέμε ότι τα αποσπάσματα είναι από την εκπομπή και έχουμε στηρίξει και την Ιωάννα. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα».

Εκείνη τη στιγμή οι συνεργάτες της επιβεβαίωσαν ότι τηλεθεατές τους έχουν στείλει μηνύματα, τα οποία λένε ότι τους κράζουν από την άλλη εκπομπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο: