Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης συνέντευξη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, «Pop Up» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην νέα και επιτυχημένη σειρά του Mega, «Σιωπηλός δρόμος», στην οποία πρωταγωνιστεί, για την συμμετοχή της  «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για τον θάνατο της μητέρας της, όταν η ίδια ήταν 16 ετών.
 
«Δεν πρόλαβα να χαρώ την επιτυχία. Μόλις ήρθε, φορέσαμε μάσκες.. Με φώναζαν στο δρόμο και με παρηγορούσαν. Στην εφηβεία έβλεπα ταινίες και έπαιζα μετά τους ρόλους στον καθρέφτη. Με φαντάζομαι στη θέση της Meryl Streep», είπε αρχικά η ηθοποιός.


Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρόσθεσε επίσης: «Όταν έχασα τη μητέρα μου σταμάτησα το μπαλέτο, παρόλο που το αγαπούσα πολύ, γιατί το είχα συνδέσει μαζί της. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. Διαχειρίστηκα την απώλεια της μητέρας μου, δεν μπορείς να ζεις στο πένθος μια ζωή».

«Πέρασα δύσκολα οικονομικά όταν ήμουν φοιτήτρια. Έχω δουλέψει σε αρκετά μπαρ και καφέ. Θα προτιμούσα να δουλέψω σε ένα καφέ από το να κάνω μια δουλειά ως ηθοποιός που δεν με εκφράζει καθόλου», κατέληξε.