Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Ο Γιώργος ήταν αδελφός για μένα. Ήταν το άπλωμα εκείνου του χεριού που όλα αυτά τα χρόνια πάντα το άπλωνα εγώ στους συνεργάτες μου, στους συναδέλφους μου, στους παρουσιαστές μου.

Ο Γιώργος το άπλωσε σε μένα, ήταν ένας ήλιος στη δική μου μέρα. Αγκάλιασε την εκπομπή, δεν σκέφτηκε ότι δεν ήταν ένα δελτίο ειδήσεων αλλά μια εκπομπή. Έκατσε σε ρόλο δημοσιογράφου δίπλα και δεν απαίτησε τίποτα και σιγά σιγά με αγάπησε και τον αγάπησα κι εγώ και ενωθήκαμε.

Την τελευταία μέρα πριν τον δολοφονήσουν γελάσαμε πολύ στο καμαρίνι. Και μιας και μιλάω στον ΑΝΤ1 εκείνο το πρωί μιλούσαμε με πολύ όμορφα λόγια για τον Μίνωα Κυριακού και τον ΑΝΤ1. Σκεφτόμασταν πολλές κοινές στιγμές στο κανάλι», είπε βουρκωμένη για την απώλεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε ορισμένα τηλεοπτικά πρόσωπα:

«Ήμουν η μόνη που φώναζα ότι η Ελένη θα επιστρέψει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι τελικά έλειψε η Ελένη από την τηλεόραση. Όσα χρόνια κι αν περάσουν η σχέση μας θα είναι ξεχωριστή. Και με τη Φαίη η σχέση έχει περάσει από 40 κύματα. Όσες φορές την “χτύπησα” είναι γιατί εγώ ξέρω μια Φαίη πολύ δυνατή που τα καταφέρνει όλα και που μπορεί να είναι ξεχωριστή. Αυτή τη Φαίη θέλω να συνεχίσω να βλέπω.

Η Βίκυ θα μου λείψει από το GNTM. Ήθελα να ακούσω τι θα έλεγε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ξέρω αν κάνει για το “Αγρότης μόνος ψάχνει”, σίγουρα για την τηλεόραση κάνει. Θα βρει τον αγρότη της. Στη ζωή δεν έχει βρει τον αγρότη, έχει βρει τον επιχειρηματία.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα πολύ ζεστό κορίτσι. Θεωρώ ότι αν αποτινάξει από πάνω της το μόντελινγκ θα τα καταφέρει ως παρουσιάστρια. Αν ήμουν στέλεχος θα την επέλεγα αλλά με άλλη διαδρομή. Είναι λάθος η διαδρομή. Την έβαλαν κατευθείαν στα βαθιά στα οποία κολυμπούσε για χρόνια η Ελένη Μενεγάκη, οπότε η σύγκριση ήταν αυτόματη. Ήταν μια επιλογή μεγάλου ρίσκου. Λες να με διώξουν τώρα που τα λέω αυτά;».

Δείτε και το βίντεο: