Στο επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη (05/05/2021), λίγο πριν αποχωρήσει ο Παύλος Γαλακτερός, είδαμε την ομάδα των Μπλε να κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και τα μέλη της να βλέπουν βίντεο που τους έστειλαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όταν ήρθε η σειρά του James, οι συμπαίκτες του έμειναν άφωνοι, βλέποντας στην οθόνη την πανέμορφη σύντροφο του.

«Θα μου τη γνωρίσεις;», το ρώτησε γελώντας ο Νίκος Μπάρτζης.

«Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Μαξίν, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά,

κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της.

Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό», είπε ο James Καφετζής.

H πρώην σύντροφό του James, Maxine η οποία κατάγεται από την Γερμανία και είναι εντυπωσιακή. Βέβαια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο χθεσινό επεισόδιο αυτό που τον κέρδισε περισσότερο ήταν ο καλός της χαρακτήρας και όχι μόνο η εξωτερική της εμφάνιση.







Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 09.00"