Η Δανάη Μπάρκα με νέα της ανάρτηση στα social media, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στον Χρήστος Χατζηπαναγιώτη, του οποίου έχει τρελή αδυναμία,, αφού τον θεωρεί δεύτερο πατέρα της.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» σε επικοινωνία που είχε με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές της στο instagram συγκίνησε με τα όσα ανέφερε για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Ένας ακόλουθός της έστειλε: "Είσαι μια κούκλα! Συγχαρητήρια για την σχέση που έχεις με τον Χρήστο! Δύσκολο ως ακατόρθωτο, μπράβο σας!".

Η Δανάη Μπάρκα απαντώντας στο μήνυμα, έγραψε τα ωραιότερα και πιο τρυφερά λόγια για τον ηθοποιό: «Οικογένεια είναι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχέση επιλέγεις να καλλιεργήσεις. Οικογένεια είναι η αγκαλιά που θα σε φροντίσει, που θα φροντίσεις, θα σε μεγαλώσει, θα σε αγαπήσει, θα αγαπήσεις, θα αποδεχτείς, θα δεχτείς, θα μάθετε, θα πάθετε, και πάντα σε όλα αυτά θα υπάρχει κατανόηση, σεβασμός, αγάπη!».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Χρήστος ΜΟΥ, που έχω άπειρες ερωτήσεις είναι η οικογένεια των ονείρων μου. Με πολλά στραβά και ακόμα περισσότερα, όμορφα. Τέτοιες οικογένειες να δημιουργούμε. Με όποιον θέλουμε. Όπως θέλουμε. Μόνο σε καλό βγαίνει η αγάπη. Μόνο».