Η Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, την Δευτέρα του Πάσχα κάτω από άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες.

Με ανάρτηση που έκανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τον γάμο της με τον γνωστό συνθέτη Μίνωα Μάτσα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται οι βέρες τους, με εκείνη να φοράει ένα νυφικό από δαντέλα.

Στη λεζάντα μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα από τον «Ύμνο της αγάπης», ο οποίος συχνά αναφέρεται ως ο Ύμνος των Ύμνων της Καινής Διαθήκης και στα εκκλησιαστικά κείμενα ως το Κεφάλαιο της Αγάπης. Το κείμενο αναγιγνώσκεται κατά την ακολουθία του μυστήριου του γάμου.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για τον γάμο της Όλγας και του Μίνωα, ενώ έδειξαν και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού, όπου ποζάρει με την οικογένειά του λίγο μετά το μυστήριο.

Δείτε ακόμα: Παντρεύτηκαν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας στις Σπέτσες (Εικόνα)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.



Το παρών έδωσαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελενη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνωα Μάτσα. Ακολούθησε τραπέζι στην εξοχική κατοικία του συνθέτη στις Σπέτσες.