Η Λία Μακροστεργίου που αποχώρησε προχθές (26/04) από το MasterChef ήταν καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» όπου μίλησε για την πορεία της στον διαγωνισμό μαγειρικής και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Η ίδια αναφέρθηκε στη συγκινητική εξομολόγηση που έκανε στο τελευταίο επεισόδιο: «Δεν είχα αναφερθεί ποτέ σε αυτά.

Άτομα της παραγωγής δεν τα ήξεραν καν για να με ρωτήσουν. Δεν ήθελα να μπω μέσα στο παιχνίδι και να πιαστώ από κάτι τέτοιο. Ήταν μια μέρα πολύ συναισθηματικά φορτισμένη.

Ένιωσα ότι έπινα έναν καφέ με έναν φίλο μου έξω, όταν μιλούσα στον δημοσιογράφο. Πέρασα δύσκολα, αλλά δεν είμαι η μόνη. Το βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Η ζωή μου είναι στα χέρια μου».

Η παίκτρια γύρισε πίσω στο χρόνο και μίλησε επίσης για την εποχή που τραγουδούσε στα μπουζούκια.

«Δούλευα και στον Βόλο και στην Αθήνα. Εδώ ξεκίνησα. Τρία χρόνια ήμουν εδώ και μετά πήγα Βόλο. Νομίζω τραγουδούσα 9 χρόνια, αλλά με διαλείμματα.

Ξεκίνησα στα 16 μέχρι τα 25 που έμεινα έγκυος, αλλά ακόμα τραγουδάω, απλά τώρα θα πάρω έναν φίλο μου με ένα πιάνο να κάνουμε σε ένα μπαρ ένα live.

Δεν θα ξαναγυρνούσα στα μπουζούκια, δεν μου άρεσαν ποτέ. Στο Βόλο περνούσα πολύ καλά, γιατί ήμασταν μια οικογένεια. Το έκανα καθαρά γιατί είχε ένα πολύ καλό μεροκάματο τότε.

Τώρα που μπορώ να βιοποριστώ με μια πρωινή δουλειά δεν το ξανακάνω» είπε.

Δείτε ακόμη: MasterChef - Η Λία Μακροστέργιου δεν έβγαλε πιάτο και αποχώρησε με κλάματα (Βίντεο)