Σε πυρετώδεις προετοιμασίες ενόψει της Eurovision η Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκε στο Mega Star και μίλησε στην Μαντώ Γαστεράτου για όλα.

«Από πρόβα σε πρόβα, έτσι είναι όταν μπαίνεις στα βαθια και πρέπει να κολυμπήσεις», τόνισε.

Σχολιάζοντας την κριτική που δέχθηκε το τραγούδι El diablo που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision, η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε πως:

«Πέρασα το σοκ μου ψυχολογικά. Δεν τίθεται θέμα πολιτικού ή θρησκευτικό. Έχει τύχει να πάω να αγοράσω κάτι και μου έκαναν νοήματα χριστιανικά. Το τραγούδι είναι για κατεστραμμένες σχέσεις».

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να πάρω τα πράγματα στα σοβαρά γιατί με αγχώνει. Όλη η διαδικασία με ωρίμασε», πρόσθεσε.

«Ό,τι υπάρχει με meditation και ψυχολογία το ψάχνω. Τα βρίσκω με τον εαυτό μου», είπε όταν ερωτήθηκε για την καθημερινότητά της.

Η κουβέντα πήγε στην Σύλια Κριθαριώτη που επιμελείται την εμφάνισή της. «Είναι μεγάλη μου τιμή, τη λατρεύουμε όλοι. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θα λείψει ποτέ και θα μπορούσε να μην είναι παρούσα, αλλά είναι εκεί. Έχει άποψη, με διορθώνει. Μου είπε πολύ καλά λόγια», τόνισε η ίδια για αυτή τη συνεργασία.

«Κατάλαβα τι πέρασαν Τάμτα και Φουρέιρα, μου είπαν “πέρνα καλά”»