Η μπλε ομάδα κέρδισε στο αγώνισμα της ασυλίας και έτσι είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με την οικογένειά της μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του Νίκου Μπάρτζη με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, εκείνος του αποκάλυψε ότι τους επισκέφτηκε στο χωριό τους στην Κόρινθο η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μετά την επιστροφή της στην Αθήνα από τον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως έκανε μια μίνι εξόρμηση στν Κόρινθο, παραβιάζοντας τα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση εν μέσω της πανδημίας.

Όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης της μιλούσε για το εξαιρετικό γαλακτομπούρεκο που φτιάχνει η μητέρα του.

Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν μπόρεσε να περιμένει έως την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη και έτσι αποφάσισε να πάει μόνη της στο σπίτι του και να το γευτεί.


Η συγκεκριμένη αποκάλυψη φάνηκε ιδιαίτερα περίεργη στο τηλεοπτικό κοινό, μιας και τα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση κατά της πανδημίας απαγορεύουν τις μετακινήσεις σε διαφορετικούς νομούς.

Ωστόσο, η ίδια η Άννα Μαρία Βέλλη ξεκαθάρισε μέσα από τα Instagram Stories της την αλήθεια.

«Όχι δεν πήγα Κόρινθο, είχα κάνει μια επικοινωνία με τον αδερφό του και είπαμε “κάποια στιγμή να έρθω για το φημισμένο γαλακτομπούρεκο”.

Ο Νίκος μάλλον το κατάλαβε αλλιώς. Αν και τώρα το λιγουρεύτηκα», έγραψε η Youtuber στα social media, διαψεύδοντας ότι ουδέποτε έκανε απόδραση στην Κόρινθο.