Το πρωί της Τρίτης, η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, η οποία ανησύχησε αρκετά τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη αποκάλυψε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τον λόγο εισαγωγής της.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στα Instagram Stories της, η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ξαπλωμένη με ορό στο χέρι της, αναφέροντας πως όλα είναι καλά.

Το «TLIFE» επικοινώνησε με την αδερφή της, Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία τόνισε πως όλα είναι καλά, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση υγείας της Ολυμπίας.



Λίγο αργότερα, η Ολυμπία Χοψονίδου αφού έσβησε τη φωτογραφία από το νοσοκομείο, δημοσίευσε ένα αστείο βίντεο για να ενημερώσει τους followers της πως είναι μια χαρά και ήδη βρίσκεται στο σπίτι της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο λόγος που πήγε στο νοσοκομείο είναι για να κάνει κάποιες εξετάσεις για τον βήχα που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

«Είμαι μια χαρά… είμαι ήδη στο σπίτι… έχω ξεκινήσει από την αρχή τις εξετάσεις για να βρω τη λύση στον βήχα μου! Τίποτα άλλο! Απλά στο προηγούμενο Story, ήμουν ζαλισμένη από τη μέθη, έβγαζα σέλφι σαν την καμηλοπάρδαλη ασταμάτητα. Και η αλήθεια είναι ότι γέλασα πολύ γιατί όπως μου είπε ο γιατρός μου έλεγα ασυναρτησίες. Συγγνώμη γιατρέ! Ρεζίλι».