Ξαπλωμένη σε έναν καναπέ με λευκό ανοιχτό πουκάμισο να εκθέτει το στήθος της για να «πικάρει» τη φαντασία, με ένα μικροσκοπικό εσώρουχο, το σήμα της νίκης στα λεπτά της δάχτυλα κι ένα ελαφρύ χαμόγελο στα χείλη, η πρώην νταντά της Mel-B, Λορέν Τζιλς, δίνει το στίγμα της μεγάλης στροφής της ζωής της: από νταντά, σταρ της πλατφόρμας OnlyFans!

Η 30χρονη ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και επικεντρώνεται στο μέλλον της, τέσσερα χρόνια μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν ήρθαν στην επιφάνεια λεπτομέρειες από το εκρηκτικό τρίο που είχε δημιουργήσει με το πρώην μέλος των Spice Girls, Mel-B, και τον πρώην σύζυγό της Στίβεν Μπελαφόντε.

Η Τζιλς στην υπόθεση του πολύκροτου διαζυγίου της Mel-B κατέθεσε ότι η τραγουδίστρια την είχε καλέσει να συμμετάσχει σε τρίο με την ίδια και τον πρώην σύζυγό της, ενώ η τραγουδίστρια θα τους «κινηματογραφούσε». Η σκανδαλώδης σχέση των τριών διήρκεσε επτά χρόνια και η δικαστική διαμάχη που ακολούθησε το διαζύγιο του ζευγαριού έληξε με συμβιβασμό, ο οποίος προέβλεπε και την αποζημίωση της Τζιλς από τη Mel-B, η οποία χαρακτήρισε την πρώην νταντά «πόρνη».

Τώρα η Τζιλς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. «Όταν συνέβαινε το σκάνδαλο, απλώς επικεντρώθηκα στην εκκαθάριση του ονόματός μου» είπε η Τζιλς στην εφημερίδα «The Sun», αποκαλύπτοντας τη δημιουργία του λογαριασμού στο OnlyFans. «Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, να μείνει πίσω το εφιαλτικό παρελθόν και να εστιάσω στο μέλλον μου και αυτό είναι μέρος του σχεδίου μου» είπε.

Η μία πλευρά του σχεδίου της περιελάμβανε την εκπαίδευσή της ως μεσίτριας, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μάλιστα βοήθησε τον πρώην εργοδότη της Μπελαφόντε να βρει σπίτι στο Λος Άντζελες αξίας 1,1 εκατομμυρίου λιρών. Το δεύτερο σκέλος έρχεται με τη «συνεργασία με την εταιρεία Content X της Μπέλα Θορν για την πλατφόρμα OnlyFans και είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη» είπε η Τζιλς. «Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να εγγραφούν στην πλατφόρμα!». «Όλα είναι πολύ φρέσκα και νέα, γι’ αυτό υπομονή» να ξεδιπλωθούν τα πράγματα, υπόσχεται η νεαρή, και το υλικό που έχει ήδη αναρτήσει δεν έχει απογοητεύσει κανέναν μέχρι στιγμής, αφού ανεβάζει τους σφυγμούς των φαν της επικίνδυνα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time