Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Σόφη Ζαννίνου, η οποία μίλησε για το YFSF, αλλά και την αδελφική φιλία του πατέρα της με τον Θανάση Βέγγο.

«Το YFSF είναι μια υπέροχη εμπειρία και μου δίνει μεγάλη χαρά. Όταν πρέπει να αναλύσεις έναν μεγάλο καλλιτέχνη είναι τρομερά γοητευτικό γιατί μεταφράζεις τα συναισθήματά του.

Ο Θανάσης Βέγγος ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου, ήταν αδελφικός φίλος του πατέρα μου. Κανείς διαγωνιζόμενος δεν έχει κοροϊδέψει κανέναν καλλιτέχνη.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα αγαπάει πάρα πολύ την Άντζελα Δημητρίου και την μιμήθηκε με αγάπη. Έχω γράψει τραγούδι στην Άντζελα και η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική», είπε αρχικά η Σόφη Ζαννίνου.

Η Σόφη Ζαννίνου πρόσθεσε επίσης: «Εγώ έκανα σόου στην παλιά Αθήνα με τον Γιώργο Μαρίνο και την Κατιάνα Μπαλανίκα στη “Μέδουσα”.

Η Ελένη Μενεγάκη με είχε γούρι της στον Πρωινό Καφέ. Στην αρχή πήγαινα κάθε μήνα ως καλεσμένη και μετά με ήθελε μόνιμα μαζί της.

Την Ελένη θα μπορούσα να την παρομοιάσω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αγάπησα πολύ, με αγάπησαν πολύ, είχα επιτυχίες και αποτυχίες. Έτσι όπως έχω χωρίσει εγώ, έχει χωρίσει και όλη η Ελλάδα».