Τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες η Νικολέττα Τσομπανίδου, η νικήτρια του Bachelor που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του.

Οι φήμες ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει λίγο καιρό μετά το τέλος του reality της αγάπης έδιναν και έπαιρναν ωστόσο κανένας από τους δύο δεν το παραδεχόταν, ούτε το διέψευδε.

Η κοκκινομάλλα Θεσσαλονικιά παραχώρησε συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day και αποφάσισε να ανακοινώσει ότι δεν είναι πλέον με τον Παναγιώτη.

Προφανώς, ο παρουσιαστής του Battle of the Couples δέχτηκε πολλά μηνύματα με πολλές ερωτήσεις για τον χωρισμό του ζευγαριού και ξέσπασε μια ανάρτηση στο Instagram.

«Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και Τη Νικολέττα και τώρα σας έπιασε τον ενδιαφέρον να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας ? Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει !! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει ! Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο ! Εγώ ποτέ δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει και να μιλάει για τη σχέση του !», έγραψε χαρακτηριστικά.