Με χιούμορ αποφάσισε να αντιμετωπίσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από το πρωί και αναφέρουν ότι η σχέση της με τον Snik περνάει κρίση.

Έτσι, η έναρξη της σημερινής εκπομπής του «Pop up» έγινε με εκείνη να έχει θλιμμένο ύφος, τους συνεργάτες της να της συμπαραστέκονται, ενώ από πίσω έπαιζε το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει, «άδειασε» το «Πρωινό», το οποίο ισχυρίστηκε ότι επικοινώνησε με την Έλενα Χριστοπούλου και εκείνη επιβεβαίωσε τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση της.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι όλα είναι καλά, δείχνοντας έτσι ότι δεν θέλει να επεκταθεί περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα.

«Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου για τη διακριτικότητά τους σε ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου, καλό ή κακό. Τις καλές και κακές ημέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε, θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά.

Μη στενοχωριέται κανένας. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, πρέπει να το πω αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον ότι κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί πολύ απλά είναι προσωπική», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στους συνεργάτες της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Δεν είμαι θλιμμένη, έχω βγάλει κριθαράκι, τα έχω πάθει όλα σήμερα, δεν είναι καλή ημέρα.

Δείτε ακόμη: Χώρισαν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik

Είστε μαζί μου εσείς και σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί από την ώρα που ακούστηκαν αυτά τα δημοσιεύματα με κάνετε να γελάω με την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πολύ».