Αρχικά η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Προτάσεις έχουν γίνει για διάφορα κονσεπτ και για τον Λευτέρη και για τους δύο μαζί. Τα σκέφτεσαι όλα και κρίνεις πότε είναι κατάλληλο να γίνουν. Υπήρχαν διάφορα πράγματα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα κοινό πεδίο. Δεν συμφωνούσαμε και έκρινα ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Είναι κάτι ξένο για μένα. Θεώρησα ότι πρέπει να κάνω πάλι πίσω, όπως τα προηγούμενα χρόνια που είχα προτάσεις που δεν αφορούσαν την υποκριτική. Είμαι ευγνώμων που έχω προτάσεις αλλά δεν ήταν κάτι που μπορούσα να υποστηρίξω. Θέλω να είναι κάτι που είμαι σίγουρη». Όταν είσαι σε ένα σίριαλ, σε ένα θέατρο κρύβεσαι πίσω από ένα ρόλο. Στην τηλεόραση είσαι ο εαυτός σου. Το σκέφτομαι πολύ πριν το κάνω».

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και υπογράμμισε ότι η μητρότητα για εκείνη δεν έχει τελειώσει!

Η ηθοποιός τόνισε: «Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί και η Εύα θα το ήθελε πολύ. Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Η Εύα το ζητάει πολύ. Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση μοναδική. Βέβαια πάντα το συζητάει ανοιχτά. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν θυμωμένη θα στο πετάξει τι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει».