Αναμφίβολα, ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων δύο σεζόν είναι η Έλλη Τρίγγου, η «Aσημίνα» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Η ηθοποιός, η οποία δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ότι έβαλε… φραγή στη θηλυκότητά της, προκειμένου να αποφύγει πειράγματα, κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Instagram πόζες από παλιότερη φωτογράφισή της στο andro.gr.

Στις εικόνες, βλέπουμε την Έλλη Τρίγγου να ποζάρει στον φακό του Μιχαήλ Ανδρουλιδάκη και το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό. Η ηθοποιός εμφανίζεται ιδιαίτερα γοητευτική, μυστηριώδης και σέξι.

«Η εξωτερική εμφάνιση παίζει γενικά σημαντικό ρόλο ως πρώτο ερέθισμα. Αναγνωρίζω τη δύναμή της. Όμως αφού περάσει αυτή η πρώτη εντύπωση, τα μάτια βαριούνται εύκολα, έχουν ανάγκη από νέες προσλαμβάνουσες, άρα πρέπει να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τους λόγους της ύπαρξής μας.

Στη δουλειά του ηθοποιού η ομορφιά μπορεί να είναι ένα εισιτήριο, αλλά πρέπει να βρεις τρόπους να εξελιχθείς. Να καλλιεργήσεις όλα σου τα εργαλεία. Ζούμε σε μια εποχή που τα στερεότυπα καταρρίπτονται. Είμαστε όλοι όμορφοι μέσα στη διαφορετικότητά μας. Συχνά, το να υπενθυμίζεις στον άλλον πόσο όμορφος είναι μπορεί να αποβεί καταστροφικό, γιατί μπορεί να τον εγκλωβίσεις. Η εξωτερική ομορφιά είναι ένα πλούσιο δώρο με ημερομηνία λήξης» δήλωνε στην Ήρα Σινιγάλια.

Δες τα στιγμιότυπα:

elli-triggou-1
elli-triggou-2
elli-triggou-3
elli-triggou-4