Η Σάρον Στόουν ισχυρίζεται πως υπεβλήθη σε πλαστική στήθους παρά τη θέλησή της, όταν βρέθηκε στο κρεβάτι νοσοκομείου προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα θέμα της υγεία της.

Το 2001, η διάσημη ηθοποιός προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει καλοήθεις όγκους από το στήθος της και, όπως υποστηρίζει, μετά από το χειρουργείο ανακάλυψε ότι ο γιατρός της είχε κάνει προσθετική στήθους χωρίς εκείνη να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στους «The Times», για την προώθηση του νέου της βιβλίου δήλωσε:

«Όταν μου αφαίρεσαν τους επιδέσμους από την επέμβαση, ανακάλυψα ότι το στήθος μου ήταν μεγαλύτερο, κι εκείνος μου είπε "ταιριάζει καλύτερα με το μέγεθος των γοφών σου"...

Είχε αλλάξει το σώμα μου παρά τη θέλησή μου και χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Πίστευε ότι το στήθος μου θα δείχνει καλύτερα μεγαλύτερο».



Αποκαλύψεις, όπως το παραπάνω περιστατικό αλλά και δύσκολες στιγμές της ζωής της κάνει η Σάρον Στόουν στα νέα της απομνημονεύματα, με τίτλο «The Beauty of Living Twice».

Μεταξύ άλλων, η 63χρονη σήμερα ηθοποιός αναφέρεται στο εγκεφαλικό που υπέστη πριν από 20 χρόνια, και που την οδήγησε στο κατώφλι του θανάτου, αλλά και στη σεξουαλική κακοποίηση που λέει ότι υπέστη όταν ήταν ήταν παιδί από τον παππού της.

Δείτε ακόμα: Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου ασέλγησε σε εμένα και την αδερφή μου