Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε στο Pop Up για το γεγονός ότι δεν τον βλέπουμε εδώ και μια δεκαετία στην τηλεόραση αλλά και τη νέα του ζωή εκτός αυτής.

«Το 2009 είχα ένα πρόβλημα στον αυχένα και με υποχρέωσε να κάνω ένα χειρουργείο και τότε συγκυριακά λόγω της κρίσης που κόπηκαν πολλές παραγωγές έμεινα εκτός τηλεόρασης. Δεν ξέρω αν μου έλειψε, ειδικά μια τετραετία μέχρι το 2014 που όλα άρχισαν να ισοπεδώνονται, όπου έβλεπα στην ελληνική τηλεόραση να υπάρχουν τούρκικα σίριαλ και έμειναν πολλοί ηθοποιοί εκτός» είπε.

Στη νέα του ζωή απασχολείται στο τεχνικό γραφείο της συντρόφου του, Βίβιαν Κωστοπούλου αλλά όπως είπε αυτό δεν του στερεί τη δυνατότητα να κάνει και κάτι άλλο.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος, είμαι ολοκληρωμένος, η σύντροφός  μου έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο τα οποία τα αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάνε και με λατρεύουνε. Μένουμε μαζί. Για μένα είναι σαν δικά μου παιδιά, τα νιώθω έτσι, τα νοιάζομαι, θέλω να είναι καλά. Βιολογικά δεν θα ήθελα να έχω παιδί» είπε.

Όσο για την Κατερίνα Θάνου και το αν διατηρούν επαφές, απάντησε: «Όχι, δεν έχω κάποια σχέση, δεν κρατάω επαφές, δεν έχω όμως κάτι να χωρίσω».