Μια εταιρεία µε ρούχα για όλη την οικογένεια δηµιούργησε η Τζάκι Σαµούν Καρεµπέ, η οποία φωτογραφίζεται για το brand µαζί µε τον σύζυγό της, Κριστιάν Καρεµπέ.

Η πρωταθλήτρια σκι παρουσιάζει το νέο της εγχείρηµα γεµάτη χαρά και τονίζει πως ο σύζυγός της την ενέπνευσε για να κάνει αυτό το βήµα. «Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών µου, µετακόµισα στη Γενεύη, όπου εργάστηκα για περισσότερα από τέσσερα χρόνια ως συντονιστής έργου στην κορυφαία ελβετική εταιρεία ρολογιών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραµονής µου στην Ελβετία έµαθα πολλά από την ενεργό φιλανθρωπική δράση του Κριστιάν σε όλο τον κόσµο. Αυτό δυνάµωσε τη θέλησή µου να συµµετέχω και να δώσω ένα χέρι. Ηξερα τότε ότι ήθελα να δηµιουργήσω κάτι που θα έκανε τη διαφορά. Οταν γεννήθηκε η κόρη µου, η Γαία, αποφάσισα να επιστρέψω στον Λίβανο και να συνδεθώ µε τις ρίζες µου. Τότε ήταν που µου ήρθε η ιδέα της δηµιουργίας µιας µάρκας οικογενειακών ενδυµάτων, αφιερωµένης σε όλους. Ετσι γεννήθηκε το The Upper Hand».

«Ενα brand που έχω δηµιουργήσει προσωπικά από το µηδέν µε τη βοήθεια όλων των συνεργατών που συµµετέχουν σε αυτό το νέο εγχείρηµα», όπως γράφει µεταξύ άλλων η ίδια στην ιστοσελίδα της the-upperhand.com. Η κουβέντα για τη βιωσιµότητα στη µόδα έχει ανοίξει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Λίγα brands την κάνουν στα αλήθεια πράξη και ακόµα πιο λίγα βασίζουν εξ ολοκλήρου τη φιλοσοφία τους σε αυτήν. Η ηθική και βιώσιµη µόδα είναι το µέλλον και, όταν µαθαίνουµε για ελληνικά brands που κάνουν τη διαφορά σε αυτό το κοµµάτι, χαιρόµαστε πραγµατικά. Η Upper Hand είναι µία από τις εταιρείες µόδας που πραγµατικά νοιάζονται. Τα άνετα, απαλά και όµορφα ρούχα του brand φτιάχνονται στην Ελλάδα 100%, ενώ απευθύνονται σε ολόκληρη την οικογένεια - για την ακρίβεια, µια οικογένεια βρίσκεται πίσω από το concept και την εταιρεία.