Μια εταιρεία με ρούχα για όλη την οικογένεια δημιούργησε η Τζάκι Σαμούν Καρεμπέ, η οποία φωτογραφίζεται για το brand μαζί με το σύζυγό της Κριστιάν Καρεμπέ. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκι ενθουσιασμένη μιλά για το νέο της εγχείρημα γεμάτη χαρά και τονίζει πως ο σύζυγός της την ενέπνευσε για να κάνει αυτό το βήμα. «Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου, μετακόμισα στη Γενεύη όπου εργάστηκα για περισσότερα από τέσσερα χρόνια ως συντονίστρια έργου στην κορυφαία ελβετική εταιρεία ρολογιών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην Ελβετία, έμαθα πολλά από την ενεργητική φιλανθρωπική δράση του Κριστιάν σε όλο τον κόσμο. Αυτό ενίσχυσε τη θέλησή μου να συμμετέχω και να δώσω ένα χέρι. Ήξερα τότε ότι ήθελα να δημιουργήσω κάτι που θα έκανε τη διαφορά.

Όταν γεννήθηκε η κόρη μου Γαία, αποφάσισα να επιστρέψω στον Λίβανο και να συνδεθώ με τις ρίζες μου. Αυτό ήταν η ιδέα της δημιουργίας μιας μάρκας οικογενειακών ενδυμάτων αφιερωμένη σε όλους. Έτσι γεννήθηκε το The Upper Hand. Ένα brand που έχω δημιουργήσει προσωπικά από το μηδέν με τη βοήθεια όλων των συνεργατών που συμμετέχουν σε αυτό το νέο εγχείρημα», γράφει μεταξύ άλλων η ίδια στην ιστοσελίδα της /the-upperhand.com.

Η κουβέντα για τη βιωσιμότητα στη μόδα έχει ανοίξει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Λίγα brands την κάνουν στ’ αλήθεια πράξη και ακόμα πιο λίγα βασίζουν εξ ολοκλήρου τη φιλοσοφία τους σε αυτήν. Η ηθική και βιώσιμη μόδα είναι το μέλλον και όταν μαθαίνουμε για ελληνικά brands που κάνουν τη διαφορά σε αυτό το κομμάτι χαιρόμαστε πραγματικά. Η εταιρεία The Upper Hand είναι μία από τις εταιρείες μόδας που πραγματικά νοιάζονται. Τα άνετα, απαλά και όμορφα ρούχα του brand φτιάχνονται στην Ελλάδα 100%, ενώ απευθύνονται σε ολόκληρη την οικογένεια – για την ακρίβεια, μια οικογένεια βρίσκεται πίσω από το concept και την εταιρεία!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time